Ce rol au un montaj pereți cortina și o fațadă ventilată

Aspectul atractiv este important nu numai pentru oameni, ci și pentru clădiri. Fața casei este fațada ei, așa că trebuie să fie estetică. Pentru aceasta, se utilizează un procedeu de montaj pereți cortina, care, pe lângă faptul că oferă clădirii un aspect atractiv, ajută la protejarea suprafeței exterioare a pereților de factorii de mediu distructivi. Pentru o mai mare protecție, recent au fost dezvoltate noi tehnologii de montaj fațade ventilate și a pereților cortina, iar fațadele ventilate cu balamale au câștigat o mare popularitate. Având în vedere că montajul fațadelor ventilate este etapă finală în construcția unei clădiri, etapă care da formă și aspect clădirii, un montator pereți cortina al companiei AlpinMax tratează această faza cu mare responsabilitate în scopul satisfacerii tuturor clienților. Dar, ce este o fațada ventilata? Acesta este un fel de „sandwich” cu mai multe straturi, care include un cadru metalic sau din lemn, cu ajutorul căruia un strat exterior de material de față și un strat interior de izolație moale, incombustibila și permeabilă la vapori sunt atașate de perete. Izolația se potrivește perfect pe perete, dar este separată de materialul de față printr-un spațiu de aer, care asigura o ventilație naturală. Această structura complexă protejează în mod fiabil pereții clădirilor de influențele agresive ale mediului extern. Când este instalată o fațada ventilata În timpul construcției de clădiri noi, instalarea fațadelor ventilate este un moment care este tot mai des inclus în proiect, dacă este necesară o protecție fiabilă a pereților exteriori de influențele atmosferice, creșterea stabilității pereților într-o zona de pericol seismologic, pentru creșterea izolației fonice și păstrarea căldurii. în clădire. Uneori, fațadele cu balamale sunt instalate pur și simplu…

Mai mult...

Locuri de muncă 6.05.2022

*** Restaurant Time Out angajează bucătar. Detalii la numărul de telefon 0757097290. *** Firmă austriacă de construcţii angajează urgent femeie de serviciu. Salariu net 1.000 euro, cazare, masă, transport gratuit. Telefon 0043 660 6987017 sau 0040 743 862 523. *** Societate comercială angajează personal pentru călcat. Salariu motivant! Telefon 0744 607536 *** Dacă vrei să te alături echipei noastre din noua benzinarie MOL Zalău, cu un program flexibil pe ture de 12 ore cu 24 liber, astfel încât să ai timp şi de prieteni şi hobby-urile tale, trimite un cv…

Mai mult...

Calendar istoric al judeţului Sălaj – 6 Mai

1883: reapare ziarul Szilágy, închis la 27 decembrie 1879   S-a întâmplat în 6 mai 1639 – A fost încheiată construcţia Bisericii „Trei Ierarhi” din Iaşi, ctitorie a domnitorului Vasile Lupu, adevărată bijuterie arhitectonică; aici se află mormintele lui Alexandru Ioan Cuza, Dimitrie Cantemir şi Vasile Lupu. 1791 – Prin decretul purtând această dată, Palatul Luvru din Paris a fost transformat în muzeu. 1856 – S-a născut psihiatrul austriac Sigmund Freud, întemeietorul psihanalizei (“Interpretarea viselor”) (m.23.09.1939). 1861 – S-a născut Rabindranath Tagore, poet, dramaturg, romancier, pictor, filosof şi compozitor indian (supranumit “Sufletul Bengalului” şi “Profetul Indiei moderne”), laureat…

Mai mult...

Alege Arta naturală pentru casa sau biroul tău cu un tablou cu licheni

De ce ați alege materiale chimice, uneori chiar toxice, într-un spațiu în care stați zilnic și respirați? Noi venim cu alternative ecologice, benefice atât ochiului, cât și sufletului, alternative sănătoase și practice în același timp. Arta naturală exprimată prin tablouri cu licheni și decorațiuni cu licheni reprezintă cea mai ingenioasă metoda de design interior pentru un mediu sănătos, acasă sau chiar la birou. Traiți în mediul urban și aveți o conexiune aparte cu natura? Visați să evadați din constrângerile cotidianului și să vă creați propriul refugiu? Doriți să adaugați o…

Mai mult...

Sălajul nu mai produce venin de albine. Produsul „minune” a ajuns o amintire

Sălajul a fost un important producător și exportator de venin de albine, produs atât de apreciat în industria farmaceutică. Din păcate, în Sălaj nu mai există apicultori care să obțină acest produs, potrivit informațiilor oficiale furnizate de asociațiile apicole din județ. De vină sunt lipsa cererii și importurile masive din China. Datele asociațiilor apicole din Sălaj arată că în județul nostru nu mai există apicultori specializați în furnizarea veninului de albine. Lipsa investițiilor, dar mai ales cererea tot mai mică și importurile masive din China i-au determinat pe apicultorii locali…

Mai mult...