De Ziua Europei, expoziție de pictură la Inspectoratul Școlar

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Sălaj a găzduit astăzi, 6 mai, deschiderea unei expoziții de artă intitulată „Satul românesc”.

Este vorba despre picturi realizate elevii de la Clubul Copiilor din Jibou, coordonați de profesorul Ionel Baltă, elevi ai Liceului Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou: Andrea Vereș din clasa a IX-B, Iasmina Unguraș din clasa a X-B, Celia Bârsan din clasa a X-B, Luisa Pașcuță din clasa a X-B, Denisa Chiorean din clasa a X- B, Andra Pașcuță din clasa a X-B, Iulia Lască din clasa a X-B, larisa Horincar din clasa a X-C, Andrada Kajanto din clasa a X-C, Tania Silaghi din clasa a X-C, Andrei Rus din clasa a X-C, Andra Purcel din clasa a X- D, Ionela Mureșan din clasa a XI-B, Sorina Popiță din clasa a XI-B, Larisa Pop din clasa a XI-B, Raluca Pop din clasa a XI-B, Viorel Mânzat din clasa a XII-D, Damaris Damsa din clasa a X- B și Diana Romitan din clasa a X-B.

Evenimentul a fost organizat de ISJ Sălaj, Casa Corpului Didactic Sălaj, Palatul Copiilor Zalău, structura Clubul Copiilor Jibou și Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou și prin acesta organizatorii și-au propus să marcheze „Ziua Europei”, celebrată anual în 9 mai.

2 Thoughts to “De Ziua Europei, expoziție de pictură la Inspectoratul Școlar”

  1. […] Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Sălaj a găzduit astăzi, 6 mai, deschiderea unei expoziții de artă intitulată „Satul românesc” Citeste mai mult […]

  2. cetatean

    Copii faini,si Bancea, si Ervin, fac ce trebuie, okk, felicitari! Cunosc o fata, cel putin,f.talentata in domeniu, de la Pedagogic Zalau care nu apare in aceasta panoplie. Oare, profesoara de pictura plastica nu este conectata la aceste informatii?

Leave a Comment