Alege Arta naturală pentru casa sau biroul tău cu un tablou cu licheni

De ce ați alege materiale chimice, uneori chiar toxice, într-un spațiu în care stați zilnic și respirați? Noi venim cu alternative ecologice, benefice atât ochiului, cât și sufletului, alternative sănătoase și practice în același timp. Arta naturală exprimată prin tablouri cu licheni și decorațiuni cu licheni reprezintă cea mai ingenioasă metoda de design interior pentru un mediu sănătos, acasă sau chiar la birou.

Traiți în mediul urban și aveți o conexiune aparte cu natura? Visați să evadați din constrângerile cotidianului și să vă creați propriul refugiu? Doriți să adaugați o notă de lux spațiului dumneavoastră rezidențial sau comercial? Tablourile cu licheni ar putea fi atingerea perfectă pentru nevoile dumneavoastră de decorare a peretelui.

Spre deosebire de plantele naturale din spațiu, casă sau birou ce necesită o întreținere temeinică în lipsa căreia pot pieri, lichenii sunt opțiunea perfectă pentru cei care nu dispun de timpul necesar pentru a se ocupa de îngrijirea lor. Așadar, dacă vă numarați printre persoanele cu un program încărcat și care nu dețin nici înclinații către îngrijirea plantelor, dar totuși iși doresc să înfrumusețeze locuința sau biroul cu aranjamente naturale, atunci tablourile cu licheni sunt soluția ideală pentru dumneavoastră.

Pe lânga faptul că oferă o priveliște deosebită și pot schimba într-un mod pozitiv estetica spațiului în care sunt amplasate, spectaculoasele tablouri cu licheni și muschi stabilizați „vin la pachet” cu beneficii pe termen lung:

  • Prin plasarea lor în orice spațiu puteți menține constant nivelul umidității din încăpere. Mușchii decorativi absorb umiditatea din aer atunci când aceasta este prea ridicată și o elimină când aerul este prea uscat. Aceasta înseamnă că, având decoratiuni cu licheniîn interiorul casei dumneavoastră, adaugați umiditate in aer.
  • S-a dovedit că decorațiunile cu licheni cresc, totodată, calitatea somnului. Acestea purifică aerul, reduc zgomotul, sunt un excelent indicator al umidității potrivite, oferă ambianță și încantă ochiul privitorului, alungându-i gândurile de zi cu zi sau chiar stresul.
  • De asemenea, spre deosebire de spațiile lipsite de plante, cele decorate prin aranjamente cu licheni cresc productivitatea cu până la 15%, inclusiv la locul de muncă, prin mărirea gradului de creativitate. Conform studiilor, culorile vii, combinațiile cromatice și textura lor moale conferă încăperilor un aer optimist, inducând o stare de bine și sporind confortul. Datorită acestui beneficiu al ineditelor tablouri cu licheni, aceste decorațiuni au devenit din ce în ce mai solicitate și utilizate în locuințe, birouri, camere de odihnă, săli de așteptare sau cabinete medicale.
  • Prin utilizarea unor decorațiuni cu licheni puteți curăța și purifica aerul din încăpere ce influențează starea de spirit și sănătatea organismului. Lichenii sporesc calitatea aerului, reduc praful, îndepărtează mucegaiul și rețin particulele de polen sau alți alergeni.

AdryiArt realizează manual tablouri și decorațiuni cu licheni special gândite și personalizate după preferințe (rame, dimensiuni, culori), ideale pentru dormitoare, living-uri, bucătării, băi, holuri, balcoane închise, recepții, spații de birouri sau alte spații publice, care pot schimba complet design-ul oricărei încăperi și atrage toate privirile prin paleta coloristică variată ce permite combinații infinite.

One Thought to “Alege Arta naturală pentru casa sau biroul tău cu un tablou cu licheni”

  1. […] De ce ați alege materiale chimice, uneori chiar toxice, într-un spațiu în care stați zilnic și respirați? Noi venim cu alternative ecologice, benefice atât ochiului, cât și sufletului, alternative sănătoase și practice în același timp. Arta naturală exprimată prin tablouri cu licheni și decorațiuni cu licheni reprezintă cea mai ingenioasă metoda de design interior pentru un mediu sănătos, acasă sau chiar la birou. Traiți în mediul urban și aveți o conexiune aparte cu natura? Visați să evadați din constrângerile cotidianului și să vă creați propriul refugiu? Doriți să adaugați o… Citeste mai mult […]

Comments are closed.