Contact

SC SIMAR SRL

Adresa Str. Nicolae Titulescu nr.1
localitatea Zalau, judetul Salaj
Cod postal: 450042

CUI: RO 12109134
J31/139/1999
Cont bancar: RO 89 BRDE 320SV10099293200
BRD ZALÃU

0260611364
Fax: 0360 566067

Email: redactie@magazinsalajean.ro

 

Colectivul redactional

Director:

Daniel Mureșan

Redactori:

Adrian Lungu,

Daniel Săuca,

Andreea Pintea,

Marius Morar

Alexandru Tamba 

Consiliere juridică:

Jr. Cornel Merişan

Secretariat

Cristina Bot

Tehnoredactare:

Silviu Mocan

9 Thoughts to “Contact”

 1. Vasile

  Ar trebui sa se sesizeze D N A. Astea isi bat joc de noi cu nerusinare

 2. Anonim

  NU VREAU SA MI SE PERSONALIZEZE SI IMBUNATATEASCA EXPERIENTA!!!

 3. Anonim

  Bună seara Magazin Sălăjean!
  As avea o știre pt cine este interesat de niște articole de,, senzatie”’, dar, în ultimi ani, au tot apărut articole despre grădiniță Voinicelul din Zalău,, scuze, este și cămin și singura creșă din Zalău, unde acum, a mai apărut o,, bubă” Instituția, este subordonata Primăriei Zalău, care, teoretic, este directorul principal, dar, ca director al instituției, nu este altcineva, decât, nepoata primarului.
  Pana aici, nicio problema, dar acum, intervine o alta problema!
  Acum, s-au trezit angajatele de la Creșă, ca au de restituit un spor care l-i s-a acordat din 1 Apr. 2018 panana 30 Sep2018, dar, atenție, numai pe perioada respectiva, fiindcă, după acea data, se pare ca, de,fapt este legal, iar acum, vine directiunea, face o ședință, și anunță, prin,, trimisul special” al Primăriei, ca, au avut un Audi de la Curtea de Conturi, și respectivul spor, nu trebuia plătit pe perioada respectiva, iar acum, directiunea spune:
  Trebuie sa semnați o declarație prin care ești de acord sa restitui suma X plus penalitățile aperent pe 18 luni(pana la ora actuala) cu posibilitatea de a plăti în 6 rate lunare.
  Acuma, se pune O MARE ÎNTREBARE???
  Ce vina au angajații acestei,, Instituții ” ca acele personaje care conduc, din postura de mucenici ai Primăriei, dar, fiind Ordonator de credit, adică, tu ca șef mare semnezi tot ce vine de la contabilitate, acum te speli pe mâini, și le pui în fata angajatelor, o foaie, care nici măcar nu are un nr de înregistrare, nici cu duplicat, prin care, tu semnezi ca ești de-acord sa plătești suma respectiva. MAGAZIN SĂLĂJEAN, VA ROG, MĂCAR ÎN ULTIMUL MOMENT, SA MAI DESCHIDĂ CINEVA GURA LA CE SE-NTAMPLA ÎN ZALAUL ASTA!!!

 4. Yalla

  Hello there,
  I would like to grow and manage your website’s Instagram page. I specialize in developing business IG accounts organicaly.

  You can make a google search for my name (Yalla Papi) to find my own Instagram page, my blog and my Facebook page there.

  Ive been doing this for quite a while for my own accounts and am now looking to pick-up some more clients. I’m thrilled to manage and grow your account for only $100/month as long as I can use you as a reference.

  Feel free to shoot me an email back if you are interested. Otherwise have a nice day.
  – Yalla

 5. Anonim

  Unde e politica de confidetialiate?

 6. Anonim

  Sugerez pt Magazin Sălăjan sa apară în ziar o rubrica zilnica gen zvonoteca și în fiecare zi sa fie despre o anumită strada ,denumire ,istoric ,cu e administrată ,despre curățenie ,gropi ,parcări zona verde …etc…începând cu str principale și până la cele mai secundare…

 7. Anonim

  Să vă dau un pont! La Policlinica Salvosan Ciobanca este focar de COVID 19 și se ascunde totul ca să poată funcționa în continuare.

 8. Marius

  Azi, am avut o intampare interesata. Avem un cires in fata blocului care avea cregi uscate de mai bine de 2- 3 ani. Cei de la „spatii verzi” au trecut prin zona de cel putin 3 ori si la solicitarea verbala de a taia crengile, cei de la „spatii verzi” au ignorat. Din cauza ca deja au inceput sa cada bucati din crengi , (chiar a cazut in timp ce imi plimbam copilul in varsta de 10 luni, fiind pericol de a avea accident daca de afli sub cires, fiindca aleea pietonala trece pe sub acesta ) am taiat acele crengi uscate.. Un vecin din blocul de mai jos care este angajat al primariei a venit si pe un ton arogant a inceput sa ma agaseze verbal, in timp ce lucram. Apoi a chemat politia, cum ca merit o amenda, zicea el.
  Asadar concluzia e ca daca vrei sa faci ceva bine in tara asta sunt multi care in loc sa ajute mai bine cauta un motiv sa te incurce si in loc sa avem grija de vegetatie ne cam batem joc si ne impotmolim in tot felul de institutii care in loc sa faciliteze, actioneaza chiar impotriva.
  (am poze de la intamplare, pentru un articol in ziar)
  Tin sa mentionez ca am avut un caz de spargere in bloc, la care a venit un echipaj de politie si la final acel care a spart incuietoarea a primit 80 ron amenda.

  Nu e normal ce se intampla si trebuie luate masuri serioase.

 9. Anonim

  Cum este posibil ca o persoana, in cazul asta doctorul ginecolog Ciutre Dorel, sa isi treaca in declaratia de avere ca nu are nicio o sursa de venit? Pentru consultare http://www.spitalzalau.ro/index.php/declaratii-de-avere-interese/

Leave a Comment