Cum să îți îmbunătățești șansele de a câștiga la păcănele?

Printre colecțiile de articole care vizează subiecte de gambling și de îmbunătățire a șanselor de câștig la păcănele se numără foarte multe publicații care nu au sens sau care au ca obiectiv doar publicarea propriu-zisă și nu să ofere informații de calitate care chiar pot ajuta. Asta vom încerca noi să facem cu cel mai nou articol al nostru. Să îți dăm câteva direcții pe care să le urmezi pentru a crește șansele de câștig la păcănele. Ești pregătit? Să începem!   Vizitează forumurile unde se strâng jucătorii   Pentru…

Mai mult...

Karateka Cristian Bolduţ, vicecampion european la 42 de ani

Deşi are în spate o carieră impresionantă, cu medalii la Campionate Europene şi Cupe Mondiale, cu peste 25 de titluri naţionale şi multe alte medalii la concursuri internaţionale, Cristian Bolduţ nu se gândeşte să pună punct carierei de sportiv, chiar dacă, în paralel, practică şi meseria de antrenor, având gradul „4 Dan”. La 42 de ani, sportivul zălăuan a participat la ediţia din acest an a Campionatului European de Karate Kyokushin, desfăşurată în Georgia, la Tibilisi, reuşind un rezultat foarte bun în proba de kata individual. Echipa României a participat…

Mai mult...

Calendar istoric al judeţului Sălaj – 29 Iunie

1838: are loc târnosirea Bisericii „Sfântul Gheorghe” din Bîrsa S-a întâmplat în 29 iunie 1861 – A murit poeta britanică Elizabeth Barrett Browning (“Sonete portugheze”) (n.06.03.1806). 1866 – Parlamentul României adoptă prima constituţie a ţării, una dintre cele mai avansate a acelor timpuri. 1868 – S-a născut George Ellery Hale, astronom american, inventatorul telescopului Hale (m.21.02.1938). 1880 – Franţa anexează Tahiti. CALENDAR CREŞTIN: • Ortodox: Sfinţii apostoli Petru şi Pavel • Greco-catolic: Sfinţii Petru şi Pavel, apostoli († 64, respectiv † 67) • Reformat: Peter • Romano-catolic: Sfinţii Petru şi Pavel, apostoli

Mai mult...

În febra examenelor

Chiar și fără amenințarea coronavirusului, perioada examenelor e una stresantă pentru elevi. Pandemia a complicat însă lucrurile, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, materia din care se dau subiectele de examen a suferit modificări. Apoi, semestrul al doilea pare că s-a terminat înainte de a începe, în ciuda faptului că școala a devenit, dintr-o dată virtuală. Elevii au fost despărțiți dintr-o dată de școală, de colegi și de profesori. O rutină zilnică nouă a trebuit inventată și pusă în practică. Incertitudinile s-au amplificat după ce numeroase școli…

Mai mult...