Viceprimarul din Șimleu demisionează

Viceprimarul orașului Șimleu Silvaniei cu atribuții de primar, Radu Lăzăr,  urmează să își dea demisia din funcție. În timpul campaniei electorale acesta a anunțat public că în situația în care fiul său, Cristian Lazăr, va fi ales primar al orașului de sub Măgură, va demisiona. “Categoric voi respecta promisiunea și îmi voi da demisia imediat după ce Cristian Lazăr va depune jurământul”, a spus actualul viceprimar cu atribuții de primar. De precizat este faptul că Radu Lazăr a fost ales viceprimar al orașului Șimleu cu majoritate de voturi de consilierii locali. După condamnarea definitivă a primarului Septimiu Țurcaș, Radu Lazăr a preluat și atribuțiile de primar în orașul până la organizarea de noi alegeri. Astfel, duminică – 27 iunie la Șimleu Silvaniei s-au organizat alegeri pentru funcția de primar, iar din cei patru candidați înscriși în cursă unul, fiul viceprimarului, a reușit să obțină peste 50 la sută din voturi.

3 Thoughts to “Viceprimarul din Șimleu demisionează”

  1. Anonim

    Fostul primar liberal a fost condamnat la bulău, a fost ales un nou primar, tot liberal. Concluzia, 50,2 % dintre șimleuanii prezenți la vot sunt bulangii !

  2. Marie

    Dupa ce si-a lasat mostenre primaria fiului sau ( de parca e a lui numai), poate sa faca ce vrea, e asigurat continuitatea de stapanire……Kluck- Klux-Klan

  3. Vlad

    A obtinut 50% din 42% cati au fost la vot din totalul alegatorilor. Practic s-a castigat cu 21% din totalul alegatorilor din oras punct. Acum cine urmeaza viceprimar candidatul PSD Sabau care practic era tot o prezenta PNL dar mascata asa pentru fraieri ?

Leave a Comment