Cum să îți îmbunătățești șansele de a câștiga la păcănele?

Printre colecțiile de articole care vizează subiecte de gambling și de îmbunătățire a șanselor de câștig la păcănele se numără foarte multe publicații care nu au sens sau care au ca obiectiv doar publicarea propriu-zisă și nu să ofere informații de calitate care chiar pot ajuta. Asta vom încerca noi să facem cu cel mai nou articol al nostru. Să îți dăm câteva direcții pe care să le urmezi pentru a crește șansele de câștig la păcănele. Ești pregătit? Să începem!

 

Vizitează forumurile unde se strâng jucătorii

 

Pentru a înțelege cum funcționează un proces, trebuie să vorbești cu cei care se pricep la procesul respectiv. Știi vorba precum căreia orice meserie se fură? Este adevărată. Dacă un jucător se pricepe la Shining Crown, iar tu îți dorești să înveți, probabil va trebui să porți o discuție cu acel jucător. Iar locul unde se află cei mai mulți jucători la cazino sau care participă la activități de cazino în general sunt forumurile. Acolo foarte mulți jucător împart păreri și vorbesc despre cazinouri sau bonusuri.

 

Probabil ești deja familiarizat cu faptul că și cazinoul are o șansă de câștig stabilită sau că fiecare mașinărie de slot sau păcănea are un procentaj matematic în baza căruia livrează câștigurile către jucători. Deci, singurele variabile care pot schimba cursul unei partide sunt lucrurile pe care tu le poți schimba singur. Astfel, va trebui să cauți sfaturi și ajutor acolo unde trebuie.

 

Cea mai bună modalitate pentru a face acest lucru este prin filtrarea subiectelor de discuție din forumurile de specialitate. Acestea sunt organizate pe tematici și subiecte, iar tu vei fi nevoit să identifici care sunt subiectele care te interesează. Le poți căuta după numele sloturilor sau cuvinte precum sfaturi, strategii, etc.

 

Încearcă jocuri mai obscure

 

Una dintre strategiile care dau succes mereu este să joci jocurile care au șanse de câștig mai mari. De obicei în pagina de joc, nu vei găsi niciodată informații despre RTP-ul păcănelelor pe care le joci, dar informația este publică, iar cu o simplă căutare vei putea identifica procentul. Prin obscuritate ne referim la acele jocuri care nu sunt împinse de cazinouri spre jucători. Dacă vezi o reclamă la sloturile cu tematică The Walking Dead, Game of Thrones sau altele, probabil nu ar trebui să le încerci deoarece acestea sunt foarte marketate pentru că sunt mai mult în favoarea casei.

 

Dacă vei încerca să te joci acele păcănele de care nu auzi prea des, dar care după o mică cercetare se dovedesc a fi cu foarte mari șanse de câștig, ar trebui să le joc cu toată încrederea. De exemplu, Ugga Bugga este un slot cu aproximativ 99% RTP, dar nu vezi reclame despre el prea des, corect? Pentru că nu se dorește ca toți jucătorii să lanseze sesiuni de joc pe acest slot. Pe termen lung, jucătorii vor câștiga mai mult, iar cazinourile mai puțin.

 

Urmărește RTP-ul la fiecare joc încercat

 

RTP-ul este o variabilă despre care trebuie să aprofundăm cu fiecare ocazie pe care o avem. Ce este RTP-ul, cum se calculează, cum identificăm RTP-ul unui slot. RTP este un acronim pentru Rate de returnare către Jucător. Adică procentul din toți banii investiți în aparat care se întoarce către jucători. Acest procent este calculat pe termen lung și foarte lung deci nu ar trebui să te bazezi pe el într-o sesiune de câteva ore.

 

Cum este calculat un RTP? Acest procent nu este calculat cu nicio formulă specială ci doar este programat în mod special de către echipa care dezvoltă produsul finit. Dacă un slot este lansat de EGT, aceștia sunt cei care vor decide care este cel mai potrivit RTP pentru slotul respectiv. Unele variabile pot influența totuși RTP-ul final. Câte funcții speciale are slotul, dacă acesta are rotiri gratuite, jackpot, runde speciale sau alte jocuri care oferă gratuit bani jucătorului, RTP-ul va crește.

 

Dacă slotul are puține linii de plată, puține funcții speciale și doar 3 tamburi, cel mai probabil, RTP-ul va scade. După cum am specificat și anterior, RTP-ul este o informație care nu este oferită de cazinouri ci mai degrabă de companiile care dezvoltă sloturile respective. Un cazino nu va dori ca tu să știi ce sloturi sunt plătitoare mai bune așa că va trebui să te informezi singur.

 

Concluzie

 

Încercarea de a îmbunătăți șansele de câștig la păcănele este un prim pas spre un regim mai sigur de pariere. Dacă faci totul cum trebuie și ești consistent, ai toate șansele ca efortul să merite. Încă un lucru pe care trebuie să îl faci este să investești și timp pentru a acumula experiență, deci va trebui să te joci la sloturile respective pentru a învăța cât de mult să pariezi pe rotire sau cât de puțin.

 

Fiecare joc de cazino pornește și cu o șansă de pierdere, iar în combinație cu viteza cu care zboară rotirile, vei observa că jocurile de noroc au două scopuri: Să îți ofere o experiență plăcută care are și efecte negative, dar și să te țină cât mai mult prins în rundele de joc.

 

În procesul tău de învățare, nu uita să te și distrezi!