10 lucruri pe care le poți învăța din experiențele altor pariori

Majoritatea pariorilor experimentați ajung să conștientizeze aspectele prezentate mai jos, însă tu ai ocazia să le înveți înainte de vreme, lucru care îți va îmbunătăți experiența de joc. Învățând din greșelile altora, vei putea să avansezi mai rapid și să te descurci mai bine practicând acest hobby. 1. Pariurile online oferă numeroase avantaje Jucând online, poți alege să pariezi de fiecare dată acolo unde găsești cota cea mai mare. Din start, șansele tale vor crește dacă vei face acest lucru. Pe lângă asta, vei putea revendica numeroase oferte atractive, folosind…

Mai mult...

Audi confirmă intrarea în „Marele Circ”

Formula 1 se îmbogăţeşte cu încă o mare companie din domeniul auto. Brandul de automobile premium Audi al grupului german Volkswagen AG a anunţat intrarea în cursele de Formula 1. Din 2026, Audi va concura în Campionatului Mondial de Formula 1, cea mai prestigioasă clasă a curselor de automobile, cu o divizie de motoare dezvoltată special pentru acest eveniment. Anunţul privind echipa la care se va alătura Audi va fi făcut până la finalul acestui an, a anunţat compania. O componentă cheie a deciziei Audi de a se alătura Formulei…

Mai mult...

Un medicament pentru diabet al AstraZeneca reduce riscul de spitalizare şi deces al persoanelor cu insuficienţă cardiacă

Farxiga, importantul medicament pentru diabet al AstraZeneca, a condus la reducerea semnificativă a riscului de spitalizare şi deces la persoanele cu toate tipurile de insuficienţă cardiacă, arată datele unui studiu clinic, deschizând calea pentru o creştere substanţială a numărului de pacienţi beneficiari, transmite Reuters, conform News.ro. Tratamentul aparţine unei clase de medicamente numite inhibitori ai SGLT2, care au fost aprobate iniţial pentru tratarea diabetului de tip 2. De atunci, s-a demonstrat că medicamentele de acest timp sunt benefice pacienţilor cu boli cronice de rinichi şi inimă şi previn atacurile de…

Mai mult...

Aderarea la spațiul Schengen a fost și rămâne un obiectiv foarte important pentru România

Mă bucur să constat sprijinul și susținerea publică a Germaniei, stat membru cu care avem o cooperare foarte bună în domeniul afacerilor interne. Declarația cancelarului Scholz, pe care o salut, confirmă ceea ce autoritățile române spun de peste 10 ani de zile: îndeplinim toate cerințele tehnice pentru aderarea la spațiul Schengen cu drepturi depline. Mai ales în contextul actual, trebuie să ne fie recunoscute rolul esențial pe care îl avem în arhitectura de securitate a UE și contribuția constantă și activă la eforturile generale de consolidare a securității UE. Suntem…

Mai mult...

HC Zalău, învinsă la debutul în noul sezon al Ligii Naţionale

HC Zalău a avut o misiune extrem de dificilă în prima rundă a noului sezon din Liga Naţională de handbal feminin, întâlnind pe teren propriu Gloria Bistriţa-Năsăud, una dintre formaţiile cu pretenţii la cupele europene. Cu un lot mult mai valoros, dar şi cu un buget incomparabil cu al Zalăului, Gloria Bistriţa a obţinut duminică toate punctele puse în joc pe terenul Zalăului. Prima repriză a fost echilibrată, cu evoluţii remarcabile atât pentru portarul Paula Teodorescu, cât şi pentru unele dintre jucătoarele de câmp ale Zalăului. HC Zalău a avut…

Mai mult...

Incapacitatea de plată sau de la cartelă la card

Alexandru Tamba Poate ajunge o țară în faliment? Dacă o companie nu poate să-și plătească datoriile, iar creditorii săi solicită intrarea în faliment, acea companie poate să intre în faliment, își lichidează activele, plătește creditorii în limita veniturilor realizate din lichidare și apoi se radiază. Adică, nu mai există! Dar o țară?! O țară nu poate dispărea ca o companie, dar în schimb, dacă intră în incapacitate de plată, este la mâna creditorilor. Datoriile se vor reeșalona, poate unele vor fi șterse, dar acele datorii vor fi transferate în spatele…

Mai mult...

Calendar istoric al judeţului Sălaj: 29 august

1994: se deschide Mănăstirea de la Bic S-a întâmplat în 29 august 1619 – S-a născut Baptiste Colbert, om politic ce a deţinut mai multe funcţii în timpul regelui Ludovic al XIV-lea, printre care şi aceea de controlor general al finanţelor ; datorită politicii fiscale aplicate, a reuşit să consolideze puterea economică a Franţei, astfel încât, datorită lui, regele a devenit unul dintre cei mai puternici monarhi (m.06.10.1683). 1868 – A murit chimistul german Christian Friedrich Schonbein, descoperitorul ozonului. 1881 – S–a născut maghiar Imre (Emerich) Kalman (m.30.10.1953). 1924 – S-a născut Dinah (Ruth Lee Jones) Washington, cântăreaţă…

Mai mult...

Sergiu Uleniuc, inginerul sălăjean pentru care motocicleta a ajuns un stil de viață

Mâinile îi alunecă foarte ușor pe carcasa rezervorului, se așază cu grijă în șaua din piele, iar motorul începe să toarcă întruna. E mare, e frumoasă, e o „indiancă” ce atrage privirea celui pe lângă care trece, iar Sergiu Uleniuc este cel care o conduce. Sergiu este un sălăjean pentru care motorul a devenit o parte din viața sa. Pe Sergiu l-am întâlnit prima oară la festivalul motocicliștilor desfășurat anul trecut la ștrandul din apropierea orașului Șimleu Silvaniei. Nu știam cine e, dar l-am cunoscut datorită motocicletei sale, un model…

Mai mult...