10 lucruri pe care le poți învăța din experiențele altor pariori

Majoritatea pariorilor experimentați ajung să conștientizeze aspectele prezentate mai jos, însă tu ai ocazia să le înveți înainte de vreme, lucru care îți va îmbunătăți experiența de joc. Învățând din greșelile altora, vei putea să avansezi mai rapid și să te descurci mai bine practicând acest hobby.

1. Pariurile online oferă numeroase avantaje

Jucând online, poți alege să pariezi de fiecare dată acolo unde găsești cota cea mai mare. Din start, șansele tale vor crește dacă vei face acest lucru. Pe lângă asta, vei putea revendica numeroase oferte atractive, folosind cod promo Betano sau pur și simplu bifând o opțiune la înregistrare. Există și marele avantaj de a putea paria 24 de ore din 24 și de oriunde te-ai afla, folosind telefonul mobil. Un alt mare avantaj este posibilitatea de a închide pariurile înainte de termen, cu ajutorul funcției Cash Out.

2. Nu este bine să copiezi ponturi

Pariurile reprezintă o distracție și nimic mai mult. Din acest motiv, este bine să analizezi tu meciurile pe care vrei să pariezi și să nu copiezi sau să cumperi ponturi, pentru că asta va elimina o bună parte din farmecul acestei experiențe.

3. Profită de cunoștințele legat de un sport de nișă

Dacă te pricepi la un sport mai puțin popular sau ești un fin cunoscător al unei competiții obscure din orice disciplină, vei vedea că se vor ivi numeroase ocazii de a specula cotele oferite la casele de pariuri. Nu te lăsa păcălit de cote, ci bazează-te pe ce știi.

 

4. Experiența vizionării meciurilor se va schimba

Pariorii experimentați, în special cei care mai joacă și la pariuri live, spun că nu mai pot privi o partidă ca înainte, în sensul că se gândesc mereu la pariuri, cote și probabilități atunci când urmăresc un meci.

5. Nu paria nici pe și nici contra echipei favorite

Se spune că cei mai buni afaceriști sunt cei care sunt complet detașați emoțional de ceea ce fac. Ei bine, atunci când urmărești echipa favorită sau sportivul favorit, îți va fi aproape imposibil să iei decizii bune, pentru că vei acționa într-o manieră subiectivă.

6. Money management-ul nu este opțional

Felul în care îți stabilești bugetul destinat pariurilor și mizele pe care le joci te pot ajuta să-ți îmbunătățești experiența. Dacă pariezi haotic, mai de vreme sau mai târziu vei trăi dezamăgiri, însă dacă ții lucrurile sub control, distracția este garantată.

7. Statisticile nu spun toată povestea

Mulți pariori au tendința de a-și baza deciziile exclusiv pe poziția din clasament a celor două echipe și pe rezultatele obținute în precedentele 4-5 partide. Chiar dacă există alte statistici care se pot dovedi a fi mult mai utile, nici acestea nu spun toată povestea. Așa că, pentru a analiza un meci, este important să ții cont și de alte aspecte, cum ar fi stilul de joc al celor două formații, rivalități, probleme personale ale jucătorilor și așa mai departe.

8. Nu exagera ponderea niciunui argument

Se întâmplă deseori ca o știri neașteptată să-i determine pe pariori să plaseze un pariu. De exemplu, dacă doi jucători s-au bătut la antrenament sau un jucător de bază se accidentează, pariorii mizează imediat pe echipa adversară, fără să cântărească corect ponderea acelui eveniment. De multe ori, aceste știri pot fi înșelătoare.

9. Pariurile live accelerează totul

Pariurile live sunt o armă cu două tăișuri: Poți crește sau goli banca foarte rapid. De aceea, dacă vrei să joci astfel, fă-ți un plan și ține-te de el, pentru că altfel riști să te lași ghidat de febra meciului și să pariezi mai mult decât ți-ai propus.

10. Să câștigi la pariuri este mult mai greu decât pare

Microbiștii care nu pariază au impresia că dacă și-ar pune un pic ambiția și ar paria, ar putea să iasă pe plus. Totuși, mulți dintre cei care au încercat, au văzut cât de greu este să anticipezi rezultatele pe termen mediu și lung.

 

 

2 Thoughts to “10 lucruri pe care le poți învăța din experiențele altor pariori”

  1. […] Majoritatea pariorilor experimentați ajung să conștientizeze aspectele prezentate mai jos, însă tu ai ocazia să le înveți înainte de vreme, lucru care îți va îmbunătăți experiența de joc. Învățând din greșelile altora, vei putea să avansezi mai rapid și să te descurci mai bine practicând acest hobby. 1. Pariurile online oferă numeroase avantaje Jucând online, poți alege să pariezi de fiecare dată acolo unde găsești cota cea mai mare. Din start, șansele tale vor crește dacă vei face acest lucru. Pe lângă asta,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.