Zvonotecă

# Se mai pregătesc niște „concursuri” prin unele enstituții sălăjene, acolo unde, deși s-au depus eforturi considerabile, n-a ținut faza cu numirile directe, metodă foarte populară la noi. Deși a fost hulită prin trecutele conferințe de presă de pe vremea când puterea actuală era în opoziție, această metodă de „a numi și a nu cârcoti” a devenit un obicei și în regimul actual. Chiar și așa, bine ar fi dacă aceste instalări în fotolii s-ar face mai cu cap de către cei care le fac, adică cei numiți chiar să aibă ceva în cap ori măcar vreo legătură, cât de firavă, cu posturile pe care sunt puși. Cât despre cei care sperau că prin școala și știința lor vor avea o șansă să participe la vreun concurs, n-are sens să mai vorbim; îi sfătuim să-și ia gândul de la visurile mărețe în care probabil încă mai cred.

# Rămânem în același registru al marilor schimbări, pe noile trenduri coloristice din politică. Sunt vizate niște posturi-cheie, iar zvonărașul a fost informat că cel puțin doi șefi cu vechime în câmpul muncii de conducere, care nu prea au legătură cu noile culori la modă, își vor face bagajele. Mai mult, traseiștii care au migrat dintr-o barcă în alta, bat mărunt din picior că vor și ei un locșor cald, bine remunerat, dacă tot au făcut pasul cel mare (alții au la activ mai mulți pași, în acest obicei traseistic). Sperăm ca cei care pun ștampila să nu-i scape din vedere nici pe aceștia, sunt oameni și ei!

4 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Celentano

  Ne meritam soarta ! Nu are rost sa ne plângem de milă! Dacă sălăjenii au ales un cântăreț ca și președinte de Consiliu Județean, ce ne mira faptul ca acești foști PD-L-iști își pun oamenii in funcții cheie! Mult succes!👎

  1. Anonim

   MAI BINE UN CANTARET DECAT UN SECURIST

   1. Moldovan ioan

    MAI BINE UN OM CU STUDII SUPERIOARE FACUTE PE BUNE DECAT UN GURIST STRUNGAR SEMIANALFABET !
    BINE CA NU TRAIESTE IN ZALAU FLORIN SALAM

 2. Anonimus

  🤣😂🤣

Leave a Comment