SCM Zalău a început cu dreptul seria amicalelor de iarnă

După o primă săptămână de reacomodare la efort, SCM Zalău a susținut miercuri primul meci de verificare din această iarnă, evoluând împotriva colegei de serie, CSM Satu Mare. Partida s-a disputat la Baza Sportivă “Dinamo” din Satu Mare.

Antrenorii Dorin Toma și Alexandru Pop nu au putut conta în acest meci pe șapte jucători de bază, toți acuzând diferite probleme medicale: Hațiegan, Sergiu Pop, Stanciu, Sorian, Florinel Pop, Rotea și Logon.

Scorul final al partidei a fost 3 – 2 în favoarea Zalăului, după ce la pauză era egalitate între cele două formații, 2 – 2. Gazdele au deschis scorul în minutul 13, iar zece minute mai târziu, Zalăul a egalat prin Adrian Micaș, sălăjeanul transferat în această iarnă de la Minaur Baia Mare. În minutul 27, Sebastian Culda a marcat pentru 2 – 1 în favoarea Zalăului, iar cu două minute înainte de pauză, sătmărenii au egalat la 2. Golul victoriei zălăuane a fost înscris în minutul 86, de Răzvan Dulap, din lovitură de pedeapsă.

SCM Zalău: A. Pop, Gudea, Miron – Onicaș, Motroc, Ardelean, Dulap, Micaș, Vadim, Mare, Șter, Meșter și Culda. Au mai evoluat: Forna, Ilieș, Nicoraș, Tite, Varga, Opriș, Cuha și Elekes. Antrenori: Dorin Toma (principal) și Alexandru Pop (secund)

Sâmbătă, SCM Zalău va susține al doilea amical, la Baza Sportivă de la Iclod, împotriva formației Gloria Bistrița.

foto: sportul satmarean

Leave a Comment