Care sunt avantajele covorașelor auto

Foto

Orice interior trebuie protejat de murdăria din exterior, iar cea mai bună metodă sunt niște covorașe puse la intrare. Aceste covorașe oferă o mulțime de beneficii și vor face o mare diferență în procesul de curățenie. 

Utilizăm aceste covorașe pentru a ne proteja casa, așa că de ce să nu apelăm la ele și pentru a ne proteja mașina? Ele vor stopa murdăria, vor absorbi umezeala și vor usca tălpile pantofilor. 

De multe ori, atunci când proprietarii de mașini se gândesc la întreținerea acestora, obișnuiesc să ia în considerare motorul, caroseria, roțile sau alte elemente care au nevoie să fie verificate de specialiști. Din păcate, întreținerea interiorului mașinii este uneori neglijată, deși reprezintă o preocupare destul de simplă. Una dintre cele mai bune investiții pe care le pot face constă într-un set de huse pentru scaune, un set de covorașele auto de la PTC Auto și câteva produse de bază pentru curățenie. 

 

Covorașele auto sunt, poate, cele mai importante, deoarece vor proteja podeaua mașinii de toată murdăria și tot noroiul de pe tălpile pantofilor, de resturile de alimente și băuturi, de pete nedorite, precum și multe altele. Covorașele auto vor prelua mult din curățarea interiorului mașinii, iar asta va ajuta la păstrarea unui mediu curat și sănătos, în care vei petrece un timp de calitate. Iată care sunt cele mai importante avantaje ale covorașelor auto:

 

1 Oferă protecție împotriva murdăriei și petelor persistente

Indiferent cât de atent vei fi și cât de mult vei încerca să îți cureți tălpile pantofilor, murdăria va rămâne și va fi preluată pe mocheta din interior. Zăpada care se va topi și chiar noroiul dintre zimții de pe talpă, conțin nu doar praf și pământ, dar și ulei de mașină și alte impurități de pe carosabil. Odată intrate în contact cu mocheta, acestea formează pete care nu mai pot fi curățate, iar un set de covorașe auto vor proteja interiorul mașinii de acest tip de evenimente. 

 

2. Ajută la menținerea valorii de piață a mașinii

Atunci când te vei decide să vinzi mașina, potențialii cumpărători se așteaptă să o găsească într-o stare excelentă, pentru a plăti prețul pe care îl ceri. Dacă există și cele mai mici pete de murdărie sau degradări ale mochetei, valoarea mașinii se va reduce drastic, iar tu vei regreta că nu ai cumpărat la timp un set de covorașe auto. 

 

3. Sunt fabricate din diverse materiale

Există diferite tipuri de modele de covorașe auto, dar cele mai des întâlnite sunt cele din mochetă sau cele din cauciuc. În funcție de anotimp, în special, dar și de nevoi și situație, fiecare tip de covoraș prezintă avantaje proprii. În anotimpul umed, covorașele de cauciuc sunt cea mai potrivită alegere, deoarece nu absorb apa și sunt ușor de curățat. Covorașele din mochetă, în schimb, sunt mai elegante, oferind un interior mult mai atractiv. Ele sunt ideale în sezonul uscat, când vor curăța praful de pe încălțăminte și vor proteja podeaua mașinii de murdărie. Covorașele de mochetă pot fi ușor scuturate și aspirate, iar periodic pot fi spălate cu detergent special. 

 

4. Au forme diverse

Covorașele de mașină sunt special concepute pentru a se potrivi pe toate formele și dimensiunile de podea. Există covorașe universale, care pot fi utilizate în orice mașină, dar există și covorașe speciale, fabricate pentru o anumită marcă auto. Forma covorașelor este importantă, deoarece acestea nu trebuie să se miște sau să împiedice acționarea normală a pedalelor de frână, accelerație sau ambreiaj. 

 

Întreținerea sau inlocuirea mochetei originale a mașinii poate fi un proces destul de greu, dar mai ales costisitor. Un set de covorașe auto va evita apariția petelor, a zgârieturilor, arsurilor de țigară sau alte tipuri de uzură la mocheta originală a mașinii. 

One Thought to “Care sunt avantajele covorașelor auto”

  1. […] Foto Orice interior trebuie protejat de murdăria din exterior, iar cea mai bună metodă sunt niște covorașe puse la intrare. Aceste covorașe oferă o mulțime de beneficii și vor face o mare diferență în procesul de curățenie.  Utilizăm aceste covorașe pentru a ne proteja casa, așa că de ce să nu apelăm la ele și pentru a ne proteja mașina? Ele vor stopa murdăria, vor absorbi umezeala și vor usca tălpile pantofilor.  De multe ori, atunci când proprietarii de mașini se gândesc la întreținerea acestora,  » Citeste mai mult […]

Comments are closed.