Sondaj: PSD conduce în topul întenţiilor de vot la parlamentare, urmat de PNL

PSD conduce în topul întenţiilor de vot la parlamentare, urmat de PNL, care e despărţit de AUR de doar un procent., conform datelor celui mai recent sondaj CURS, care indică şi că Partidul Dianei Şoşoacă ar obţine numărul de voturi necesar pentru a intra în Parlament, în timp ce UDMR şi PMP ar rata intrarea în forul legislativ, informează news.ro.

PSD are 31% din intenţiile de vot la parlamentare, iar PNL 19%, fiind urmat, la diferenţă de un procent, de AUR.

USR are 11% şi este urmat de Partidul SOS al senatoarei Diana Şoşoacă, fost membru AUR, care ar fi votat de 5% dintre alegători, ceea ce înseamnă că ar întruni pragul electoral necesar admiterii în Parlament.

UDMR, Partidul Umanist Social-Liberal şi PMP au fiecare câte 4%, astfel că nu ar intr în Parlament, relevă sondajul CURS.

Sondajul a fost realizat în perioada 12-22 septembrie, faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor, pe un eşantion de 1008 persoane, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion este +/-3.1% la un nivel de încredere de 95%.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

One Thought to “Sondaj: PSD conduce în topul întenţiilor de vot la parlamentare, urmat de PNL”

  1. […] PSD conduce în topul întenţiilor de vot la parlamentare, urmat de PNL, care e despărţit de AUR de doar un procent., conform datelor celui mai recent sondaj CURS, care indică şi că Partidul Dianei Şoşoacă ar obţine numărul de voturi necesar pentru a intra în Parlament, în timp ce UDMR şi PMP ar rata intrarea în forul legislativ, informează news.ro. PSD are 31% din intenţiile de vot la parlamentare, iar PNL 19%, fiind urmat, la diferenţă de un procent, de AUR. USR are 11% şi este urmat de Partidul SOS… Citeste mai mult […]

Leave a Comment