Atât s-a putut. SCM Zalău a contat prea puţin în duelul cu Oţelul Galaţi

Oţelul Galaţi a venit la Zalău cu temele bine făcute, ştiind că întâlneşte o formaţie care a dat lovitura în play-off-ul Cupei României, eliminând Poli Iaşi, o altă echipă din Superligă.
SCM Zalău nu a mai avut aceeaşi evoluţie ca în partida cu ieşenii, iar după 21 de minute, Oţelul lui Dorinel Munteanu a condus cu 2 – 0. Scorul l-a deschis Cîrjan, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 14, iar Cisse a înscris şapte minute mai târziu pentru 2 – 0 cu o lovitură de cap din marginea careului mic. În minutul 36, scorul a devenit 3 – 0, Cîrjan reuşind „dubla”. În minutele de prelungiri ale primei reprize a ieşit în evidenţă fundaşul Zalăului, Alexandru Cherecheş, care a înscris un gol de generic tv. Acesta a reuşit un voleu de la aproximativ 25 de metri exact sub transversală.
La doar două minute de la reluare, SCM Zalău a rămas în inferioritate numerică. Sergiu Pop, care l-a înlocuit în debutul partidei de Stefan Nikolic, ieşit accidentat, a primit al doilea cartonaş galben pentru o simulare, după ce primul l-a văzut pentru proteste. În inferioritate numerică, SCM Zalău a contat foarte puţin în partea secundă, în timpă ce gălăţenii au mai înscris o dată prin Rosario, în minutul 75.
Oţalul Galaţi s-a impus astfel cu scorul de 4 – 1 la capătul unui meci în care a ieşit în evidenţă şi centralul întâlnirii, Sorin Vădana, prin câteva decizii controversate împotriva Zalăului.
În etapa viitoare din grupele cupei României, SCM Zalău va primi vizita unei alte echipe din Liga I, FCU 1948 Craiova.
Vineri, 29 septembrie, zălăuanii vor susţine meciul din cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a, urmând să întâlnească în deplasare Sănătatea Servicii Publice Cluj.

5 Thoughts to “Atât s-a putut. SCM Zalău a contat prea puţin în duelul cu Oţelul Galaţi”

  1. […] Oţelul Galaţi a venit la Zalău cu temele bine făcute, ştiind că întâlneşte o formaţie care a dat lovitura în play-off-ul Cupei României, eliminând Poli Iaşi, o altă echipă din Superligă. SCM Zalău nu a mai avut aceeaşi evoluţie ca în partida cu ieşenii, iar după 21 de minute, Oţelul lui Dorinel Munteanu a condus cu 2 – 0. Scorul l-a deschis Cîrjan, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 14, iar Cisse a înscris şapte minute mai târziu pentru 2 – 0 cu o lovitură de cap… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Am văzut la TV stadionul din Zalău, e ceva !

  3. Aurel

    In primul rand trebuie amintit ca arbitrul a venit cu lectiile facute..un penalty pe care 9 din 10 arbitrii nu l-ar fi dat..pe de alta parte golul doi a fost marcat cu spatele (poate autorul articolului nu-i stiu numele dar nu conteaza – probabil un nimeni), se mai documenteaza, adica o intamplare..arbitrul si-a facut datoria si in debutul reprizei a doua cand a dat cartonas galben pentru simulare..o faza in care a existat contact.. clar nu a fost fault dar nici simulare..probabil ca 99% otelul ar fi invins oricum dar dorinel s-a gandit sa nu-si complice existenta asa ca a apelat la ce stie mai bine ..arbitrii..

    1. Ioan

      Perfect spus-arbitrul a venit cu lectia invatata-la-a facut meciul usor otelarilor

Leave a Comment