FC Zalău are conturile deblocate

Turul ediţiei 2015 – 2016 al Ligii a III-a de fotbal a fost cel mai „negru” din istoria clubului FC Zalău atât din punct de vedere financiar, cât şi al rezultatelor înregistrate. Cu conturile blocate din cauza datoriillor pe care le avea către bugetul statului, clubul condus de Ioan Morar nu a putut beneficia de finanţare din partea Consiliului Local, astfel că jucătorii au încasat doar de câteva prime de joc în cele 13 etape. La un moment dat, se vorbea chiar de retragerea echipei din campionat în cazul în…

Mai mult...

Daruri pentru copii de la Tineretul Liberal

Tinerii liberali din Zalău l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă puțin mai repede și să-i întâmpine pe copiii care au ieșit la plimbare, alături de părinți sau bunici, în Ajunul Crăciunului, în centrul municipiului Zalău. Astfel, potrivit celor declarate de Paul Leca, copreședintele Tineretului Național Liberal (TNL) Zalău, peste 100 de pachete cu dulciuri au fost oferite în după amiaza zilei de 23 decembrie copiilor din Zalău. „Astfel de acțiuni au devenit deja tradționale pentru filială noastră și reprezintă, de fapt, o continuare a evenimentelor similare din anii precedenți.…

Mai mult...

Brazii scoşi la vânzare de Direcţia Silvică s-au epuizat instantaneu

  Ofertă slabă în acest an din partea “statului”, pentru brăduţii de Crăciun. Şi asta pentru că, aşa cum ne-a explicat Dănuţ Fogoş, directorul Direcţiei Silvice sălăjene, producţia din acest an a fost una slabă, recolta de brazii fiind una extrem de mică, cel puţin comparativ cu anii trecuţi. “Având în vedere faptul că noi comercializăm brazi proveniţi exclusiv din culturile înfiinţate în acest scop, fiind excluse tăierile din pădurile de confiere, care oricum, în judeţul nostru, există pe arii destul de restrânse, oferta nu a fost una generoasă în acest…

Mai mult...

Ieslea, vâscul, Omul de zăpadă – de unde vin și de ce ne însoțesc Crăciunul?

Sărbătorile de iarnă, în special Noaptea de Ajun, Noaptea Naşterii Mântuitorului precum şi obiectele sau simbolurile care ne însoţesc cea mai frumoasă perioadă de peste an, au origini şi semnificaţii mai puţin cunoscute. De multe ori le achiziţionăm, le confecţionăm sau le admirăm prin prisma modului în care ele au fost realizate, a calităţii materialelor sau a frumuseţii lor, dacă vorbim de frumuseţi dăruite de natură. Însă adevăratele lor izvoare şi semnificaţii le rămân multora, mai ales celor tineri, mai puţin cunoscute. Ieslea (construcție în grajd având forma unui jgheab…

Mai mult...