Zvonoteca

# Dacă tot încep lucrăturile pe Doja, după ce s-au mai cheltuit în anii trecuți bani pentru plombe, asupări și cârpăceli, ar fi bine ca și străzile adiacente, din susul și josul acestei străzi importante din Zalău să intre în atenția turnătorilor de asflat nou și, Doamne ajută, durabil. Zice că pe Vânătorilor, stradă aflată sus, pe dreapta și asfaltată de nici doi ani, sunt două cratere în care încape o vacă, lucru care îi termină psihic nu doar pe riveranii care știu că acolo-s gropaiele și o iau cătinel pe lângă ele, cât mai ales pe cei care nu cunosc zona și dau cu mașina în ele. Sar planetarele, sar plombele din gurile șoferilor, sar și toți sfinții pomeniți atunci când ghinioniștii constată că nu dau în gropi ca în zicală, ci dau în gropi la propriu după munca de mântuială a altora. Pe banii noștri. Iar Vânătorilor nu este singurul exemplu.

# Se dă lege pentru personalul medical. Cică vor fi sancționați drastic dacă nu-și fac meseria și nu respectă jurământul lui Hippocrate. N-ar fi rău să se și aplice și pe la noi, prin târg, că Doamne, mulți doctori și multe asistente au sărit peste jurământul ăla…

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Este advarat ! Se fac multe in oras ! Mult, Prost si Scump !
  daca e sa luam exemplul firmei citadin, atunci nu avem ce sa ne asteptam ! Nu au oameni, nu au utilaje si se fura in draci material ! iar de calitatea materialelor nici sa mai vorbim. Ciment prost, asphalt prost si pe hartie se consuma mult mai mult ! Unde e diferenta de materiale? Se stie ! pe curtile si terenurile unor oameni cu relatii, se mai face cate un drum, care nu poate fi bagat legal in lucru, etc, si mai fura la reteta direct de la facerea asfaltului !
  Asta e doar la lucrarile Citadinului. uitati-va la cum arata dupa un an o lucrare de-a lor ! mergeti la bloc la Balajel si vedeti ce a facut ! Si verificati daca a existat un PROIECT TEHNIC !!!! totul se face dupa cum i se scoala la Balajel, sau la altii care se cred stapani meseriasi ! Sa nu uit ca trebuie sa-i multumesc personal la balajel pentru locul de parcare pe care NU IL AM, din cauza lui ! Sper sa ii ia foc garajul ! caci eu nu am unde sa-mi mai las masina ! In loc sa demoleze tot din zona, ce era pe domeniul public, el ce a facut? UN MARE RAHAT PE BAT ! 10 locuri de parcare la 7 scari de bloc, cand se puteau face 20-30 de locuri de parcare.
  p.s. Apropo, dar acele stalpuri de iluminat de ce nu mai functioneaza?

 2. str. Closca

  o lucrare care definste imagina PSD !
  prost proiectata ! prost executata ! foarte scumap ! si s-a pierdut finantarea pe fondurile europene pe acest proiect, din cauza beneficiarului – primaria Zalau !
  care este rezultatul acestei lucrair pe care nimeni nu mai are curajul sa si-o asume?
  – pe trotuoare nu se mai poate circula si asta cand trebuie sa-ti duci copii la camin/scoala !!! isi imagineaza CIUNT si BALAJEL ce le doresc in fiecare dimineata cand trebuie sa circul pe carosabil cu copilul de mana, caci pe trotuopare nu se poate? Sper sa nu ma auda Dumnezo, caci ar fi pacat de tot neamul lor de PSD-isti ! Pe partea de sus, au fost executate acele „parcari” in fata unor porti, care numai nu le pot intelege rostul. In loc sa fi facut pe o parte de drum un trotuoar si pe partea ceealalta o parcare, ce au facut? NIMIC BUN ! Pe trotuoare nu se poate circula ! Pe carosabil nu se poate circula ! peste 75% din stalpi pusi au fost rupti de masini ! Si o alta chestier, este ca locatarii din zona isi tin masinile acuma pe acele parcari din fata portilor !

 3. str. 22 Decembrie (str. Crasnei)

  se va repeta povestea de pe str. Closca
  un proiect prost, facut harceaparcea, de tot felul de interventii a unui bou din primarie !
  sa luam ex. pistei de biciclete ! CE TAMPIT POATE SA CEARA CA PISTA DE BICICLETE SA TRECA DE PE O PARTE PE ALTA? finca anumite personae au considerat ca e mai „bine” asa? uni locatari au fost deranjati de existenta pistei in fata portii lor. Au facut acele trotuoare, mari sau foarte mici !
  si aceasta strada o sa fie doar o MARE PARCARE !

 4. str GH. Doja

  exista undeva acest proeict la liber? il poate vedea oricne? sau si aici o sa fie o alta manarie marca PSD ! caci lucrarea o sa ajunga la firma lui TIBERIU MARC, presedintele pe viata a Consiliului Judetea Salaj !
  de ce toate acestea suna frumos in comunicatele date si ulterior vezi niste rezultate de rahat.

Leave a Comment