Zvonoteca

# Ați auzit, cu siguranță, despe magistralul proiect de lege prin care stătălăul îi va încolona pe cei care subminează economia națională prin neplata amărâtelor de dări cătă hoțul suprem, statul. La închisoare cu voi, spun cei care cu câteva luni în urmă i-au scos din închisori pe toți nenorociții care fură, dau în cap, violează sau fac atâtea alte adevărate fărădelegi. Deocamdată, sinistrul finanțelor spune că renunță la proiect și mai cujetă, până ce nu se vor strînge cel puțin 10.000 de followerși care să semneze că da, sunt de acord cu această lege care să stopeze o dată pentru totdeauna hoția din țara asta. Prin urmare, grăbiți-vă și semnați, că locurile în închisoare sunt limitate. Măcar acolo masa și cazarea sunt gratuite. A, nu sunt gratuite? Așa e, că tot voi le plătiți.

# Când nu e cine să facă treabă, rişti să pleci pe apa Vinerii sau sus în deal. La zebra din centru, dimineaţa la oră de vârf, aşa-i o agitaţie. Şoferii stresaţi mai că te iau pe capotă. Nu vezi picior de politişt rutier, local şi nici management de trafic rutier în funcţiune. De unde nu-i, nici cetăţeanul nu cere. Scapă cine poate!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    de ce nu intrebati pe ginerele lui Ciunt, de ce nu functioneaza radarele fixe din oras?
    si sa nu uitam:
    SA-I TRASNEASCA DUMNEZO PE CEI RESPONSABILI DE PROIECTAREA SI EXECUTIA LUCRARILOR DE PE STR CLOSCA !
    nu e dimineata in care sa nu trebuieasca sa circul cu copilul de mana pe carosdabil, in loc de trotuoar pe str Closca ! cine e TAMPITUL din primarie care a aprobat acele parcari in fata portilor la unii locatari de pe strada? sper sa-si rupa gatul el si tot neamul lor

Leave a Comment