Selecţionerul Stelian Moculescu, din nou adversarul Rematului în Champions League

Selecţionerul Stelian Moculescu, din nou adversarul Rematului în Champions LeagueLa fel ca în 2010, tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la volei (masculin şi feminin) a avut loc la Viena, evenimentul din acest an fiind organizat vineri seara. La Gala Europeană de Volei au fost prezenţi şi reprezentanţi ai clubului Remat Zalău, campioana României la volei masculin fiind primită pentru a doua oară consecutiv la masa bogaţilor, după ce a primit şi în acest an un wild-card.

Prima dată a avut loc tragerea la sorţi la masculin, unde singura reprezentantă a României a fost Remat Zalău, iar apoi s-au tras la sorţi grupele la feminin, unde ţara noastră este reprezentată de Tomis Constanţa.

Dacă anul trecut Rematul a căzut în cea mai grea grupă posibilă, avându-le ca adversare pe Trentino BetClic – campioana Italiei, VfB Friedrichshafen – campioana Germaniei şi PGE Skra Belchatow – campioana Poloniei, adversarii din acest an par a fi, cel puţin la prima vedere, ceva mai accesibili. Totuşi, formaţia zălăuană nu va scăpa nici în acest an de formaţia germană VfB Friedrichshafen, al cărui antrenor este selecţionerul României, Stelian Moculescu.

Pe lângă nemţi, zălăuanii se vor mai duela în Grupa B cu ruşii de la Zenit Kazan şi belgienii de la Euphony Asse Lennik.

Adversarele de anul trecut ale Rematului, Trentino BetClic şi PGE Skra Belchatov, au fost repartizate în Grupa C, respectiv în Grupa F. Italienii se vor duela cu Tours Vb (Franţa), ACH Volley Ljubljana (Slovenia) şi Budvanska Rivijera Budva (Muntenegru), în timp ce polonezii vor întâlnii formaţiile Zaksa Kedzierzyn Kozle (Polonia), Cai Teruel (Spania) şi Partizan Tormoelektro Beograd (Serbia).

Leave a Comment