Zălăuan arestat pentru contrabandă cu ţigări

Zălăuan arestat pentru contrabandă cu ţigăriUn bărbat în vârstă de 38 de ani, din Zalău, a fost reţinut joi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, după ce au fost găsite în locuinţa acestuia peste 800 de pachete de ţigări fără documente. Zălăuanul era în atenţia oamenilor legii de mai multă vreme, fiind cercetat că ar fi vândut aproximativ 10.000 de ţigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Zalău, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipală, împreună cu agenţii de siguranţă publică şi mascaţii, au descins în locuinţa lui Andrei E., din Zalău, unde au găsit 819 pachete de ţigări de contrabandă, marca Jin Ling, timbrate For Duty Free Only, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Totodată, în apartament s-a găsit şi suma de 1.539 de lei, provenită din vânzarea de ţigări. Banii şi ţigările au fost ridicaţi, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, a declarat purtătorul de cuvânt.

La nivelul parchetelor de pe lângă Judecătoria şi Tribunalul Sălaj sunt instrumentate mai multe dosare penale cu privire la aceeaşi persoană şi acelaşi gen de faptă, cantitatea de ţigări confiscată de-a lungul timpului ridicându-se la aproximativ 10.000 pachete. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să ajungă după gratii.

Alte articole

Leave a Comment