Valeria Beşe schimbă obiectivul la HC Zalău

Valeria Beşe schimbă obiectivul la HC ZalăuDeşi nu se cunoaşte încă numele celei de-a patra jucătoare pe care HC Zalău intenţionează să o transfere în această vară, conducerea clubului zălăuan se gândeşte să schimbe obiectivul stabilit pentru sezonul următor odată cu transferul interului Valeria Beşe.

Conducerea stabilise iniţial ca obiectiv pentru viitorul sezon clasarea pe unul din primele cinci locuri, însă, joi după-amiaza, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele HC Zalău şi al Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a precizat că obiectivul pentru sezonul 2011 – 2012 poate fi unul mai îndrăzneţ. Sunt convins că odată cu revenirea lui Vali ne putem gândi cu mai multă îndrăzneală la obiectivele propuse sau chiar să le regândim. Odată cu revenirea ei acasă, echipa câştigă un lider. Ea a decis şi cu mintea şi cu sufletul să revină acasă. Este un moment pe care-l aştept de mult timp. Mă bucur că a luat această decizie şi sunt convins că şi celelalte jucătoare o aşteaptă. Sper să nu treacă mult timp până când vom vorbi din nou de rezultate foarte înalte la HC Zalău, a afirmat preşedintele Tiberiu Marc.

Chiar dacă Valeria Beşe nu a mai intrat în calculele conducerii Oltchimului şi pentru sezonul următor atât Gheorghe Tadici, cât şi Tiberiu Marc sunt de părere că Vali este încă în vârf de formă. Valeria este încă în vârf de carieră, tocmai de aceea a şi primit o grămadă de oferte din străinătate. A dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că este o persoană cu caracter, renunţând la sume importante pentru a reveni la echipa care a lansat-o în handbalul mare. S-a hotărât să pună umărul la reconstrucţia echipei. În urmă cu trei ani, la revenirea mea acasă, ne angajam să refacem echipa de handbal, a afirmat Tadici. Ea a revenit la Zalău într-un moment în care se află în vârf de formă, însă de această dată va avea posibilitatea să înceapă şi o carieră de antrenor. Este o jucătoare foarte bună, comunică foarte bine şi are toate atuurile să devină un antrenor valoros, a menţionat şi Tiberiu Marc.

Valeria Beşe a semnat un contract pe o perioadă de trei sezoane cu HC Zalău, însă contractul poate fi renegociat după doi ani.

Managerul echipei HC Zalău a purtat zilele trecute discuţii şi cu Steluţa Luca, însă aceasta a ales în cele din urmă să continue cu Oltchimul şi în sezonul următor, conducerea din Zăvoi oferindu-i o funcţie în conducerea tehnică.

Leave a Comment