SCM Zalău şi Sportul Şimleu nu joacă în prima etapă a returului din cauza coronavirusului

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca în acest an să se mai dispute o etapă din Liga a III-a, prima din retur, aceasta fiind programată sâmbătă. Din păcate, nici una dintre cele două echipe sălăjene angrenate în această competiţie nu va putea evolua, adversarele acestora având înregistrate cazuri destul de multe de coronavirus în urma efectuării ultimei testări.
SCM Zalău urma să primească vizita celor de la CAO Oradea, echipă în faţa căreia a remizat, 1 – 1 în tur.
„Amânarea partidei vine la cererea Club Atletic Oradea 1910, echipa noastră fiind puternic afectată în urma ultimei testări RT-PCR (efectuată înaintea meciului cu Luceafărul Oradea), atunci când nu mai puțin de 18 jucători și membri ai staff-ului tehnic au fost depistați cu COVID-19. Datorită programului deosebit de aglomerat al DSP Bihor și al laboratoarelor unde se prelucrează probele recoltate (jud. Bihor și municipiul Oradea luptându-se în această perioadă cu o explozie a cazurilor de COVID-19), rezultatele testării RT-PCR efectuate în această săptămână vor ajunge doar în zilele următoare, astfel DSP Bihor nu și-a dat acceptul pentru deplasarea echipei la Zalău”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului orădean.
Sportul Şimleu urma să se deplaseze sâmbătă la Sînmartin, pentru duelul cu formaţia locală, CSC Sînmartin, dar şi la acest club, o mare parte dintre jucători au fost depistaţi pozitiv la ultima testare, cerând amânarea partidei. Pentru şimleuani este a doua etapă consecutivă când nu pot evolua, fiindu-le amânată şi partida din etapa trecută, cu Gloria Bistriţa, din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus la clubul bistriţean.
Atât partida dintre SCM Zalău – CAO Oradea, cât şi cea dintre CSC Sînmartin – Sportul Şimleu au fost reprogramate pentru data de 22 noiembrie.

 

Leave a Comment