HC Zalău încheie anul cu o victorie categorică în faţa Universităţii Cluj

Handbal Club Zalău a obţinut o victorie categorică în cel de-al treilea turneu organizat de Federaţia Română de Handbal, turneu desfăşurat în Sala Polivalentă din Bucureşti. Echipa profesorului Gheorghe Tadici s-a impus cu scorul de 35 – 24 împotriva formaţiei de la poalele Feleacului, la capătul unei partide controlate de zălăuance. Clujul a condus de doar ori pe tot parcursul partidei, în debut, cu 4 – 3, apoi cu 5 – 4, debut în care Zalăul a ratat şi o aruncare de la 7 metri prin Alexandra Severin.
Momentul cheie al partidei s-a consumat la finalul primului sfert de oră din joc, zălăuancele înscriind de 5 ori consecutiv şi ducând scorul la 9 – 4 în minutul 17, după ce în minutul 12, „U” avea 5 – 4. La cabine s-a intrat cu 13 – 10 în favoarea Zalăului, dar în partea a doua, fetele lui Tadici au fost de neoprit, distanţându-se la 11 lungimi până la final.
În urma acestui rezultat, HC Zalău acumulează 6 puncte şi încheie anul pe poziţia a XI-a, următorul turneu fiind programat în 28 ianuarie, când echipa noastră va întâlni SCM Craiova.
Pentru HC Zalău au marcat: Cristina mitrache (10), Andreea Mihart (8), Alexandra Dindiligan (5), Irina Ivan (4), Mouna Jlezi (4), Sabrina Lazea (2) şi Teodora Popescu (2).

2 Thoughts to “HC Zalău încheie anul cu o victorie categorică în faţa Universităţii Cluj”

  1. FotoHandbal

    Pe lângă ca a-ți furat foto ați decupat o, nu ați specificat sursa. Halal presa locala
    Drepturile FOTO ©️ Anca Tepei care lucreaza pentru FotoHandbal.
    Cred ca cunoașteți termenul drepturi de autor!

  2. Adrian

    NO Anca nu te burzuli, acum stie toata lumeA CA NUMAI TU STII FACE POZE ! iNCLUSIV PORNO.

Leave a Comment