Flaviu Breaz, in probe la FC Zalau

Flaviu Breaz, in probe la FC Zalau

Dupa ce a evoluat in returul sezonului trecut pentru FC Silvania Simleu-Silvaniei, Flaviu Breaz ar putea juca in sezonul viitor pentru FC Zalau

Clujean de origine, Flaviu Breaz a fost adus in iarna la FC Silvania Simleu-Silvaniei, insa in aceasta vara si-a incheiat conturile cu clubul simleuan. Acesta a venit saptamana trecuta in probe la FC Zalau, iar vineri a evoluat in amicalul pe care zalauanii l-au sustinut in compania echipei Somesul Ileanda si pe care l-au castigat cu scorul de 5 – 0. Chiar daca nu are un fizic impresionant, Breaz este un jucator de viteza si ambitios, pe care Marius Pasca si l-ar dori in lot. Urmeaza insa ca persoanele din conducere sa decida in aceste zile daca jucatorul va fi retinut in lot. La FC Silvania, Breaz a evoluat pe postul de atacant, insa la FC Zalau ar urma sa joace ca mijlocas stanga, post pe care a si fost folosit de Marius Pasca in amicalul cu Ileanda. Primul gol al amicalului de vineri a fost inscris de Ignat, in minutul cinci, iar Chiorean a punctat pentru 2 – 0, in minutul noua al celei de-a doua reprize. Acelasi Chiorean a inscris si pentru 3 – 0 dupa o faza care a pornit de la Cristi Oros. Si ultimele doua reusite ale zalauanilor au fost semnate tot de Chiorean. La golul patru a primit o pasa pe partea stanga de la Breaz, a patruns in careu si a trimis puternic sub transversala, iar la ultimul gol a primit o pasa in adancime de la Gorga, a scapat singur cu portarul Petrean, l-a driblat si pe acesta si a impins balonul in plasa. Trebuie mentionat ca amicalul de vineri a durat trei reprize a cate 30 de minute fiecare. Pe langa Flaviu Breaz, FC Zalau l-a mai avut in probe in amicalul cu Ileanda si pe clujeanul Razvan Morar, care se afla sub contract cu U Cluj, insa sansele sunt destul de mici ca acesta sa ramana la gruparea zalauna. Maine, de la ora 17:30, FC Zalau va sustine in deplasare meciul din cadrul fazei a II-a a Cupei Romaniei, in compania celor de la FC Bihor II.

FC Zalau (repriza I): Cl. Chis – Mocean, Cosma, Morar, Nicorici, Bode, Craciun, Maior, Teglas, Ignat.

FC Zalau (repriza a II-a): Cl. Chis – Vegh, Blaga Morar (min. 9, Jula), Potra, Kordis (min. 9 Costea), Oros, Vasvari, Breaz, Gorga, Chiorean.

FC Zalau (repriza a III-a): Cl. Chis – Jula, Cosma, Maior, Breaz, Craciun, Vasvari, Bode, Nicorici, Podina, Ignat.

Leave a Comment