Inceput de foc pentru FC Silvania

Inceput  de foc  pentru FC Silvania

Gruparea antrenata de Dacian Nastai va intalni in primele cinci etape din Seria a II-a a Ligii a II-a doar echipe ce au terminat sezonul trecut in prima jumatate a clasamentului

La sediul Federatiei Romane de Fotbal a avut loc ieri tragerea la sorti pentru noul sezon din Liga a II-a si Liga III-a de fotbal. Reprezentanta judetului Salaj din Liga a II-a, FC Silvania Simleu-Silvaniei, va evolua in Seria a II-a, urmand sa debuteze pe teren propriu, in fata echipei Drobeta Turnu Severin. In etapa a doua, gruparea pregatita de Dacian Nastai va evolua in deplasare, in fata formatiei Dacia Mioveni, dupa care va urma al doilea duel de pe teren propriu, cu CSM Ramnicu Valcea. In etapa a IV-a, simleuanii vor evolua in deplasare, in fata echipei Jiul Petrosani, iar in a cincea etapa vor primi vizita celor de la UTA Arad. Cea mai lunga deplasare pentru FC Silvania va fi la Otopeni, CS Otopeni fiind repartizata in Seria a II-a pentru sezonul urmator. Simleuanii au sustinut sambata primul meci de verificare din aceasta vara, in deplasare, in fata echipei Valea lui Mihai, pe care l-au castigat cu scorul de 8 – 1, dupa ce la pauza scorul era 2 – 1. Pe langa jucatorii opriti in lot saptamana trecuta, FC Silvania i-a mai avut in probe in amicalul de sambata pe: Vascan (de la U Cluj), Edvan (de la U Cluj), Sime (de la LPS Bihor), Pop (de la CFR Cluj) si Ciorcas (de la Sc. de Fotbal Gica Popescu). Pentru simleuani au punctat: Belcin, Puti, Varga, Vascan (2), Gavrilescu (2) si Petcut. In aceasta saptamana, echipa simleuana va continua pregatirile pe plan local, urmand ca sambata, de la ora 11, sa sustina un nou amical, pe teren propriu, in compania noii promovate in Liga a III-a, Luceafarul Oradea.

FC Silvania: Stef – Muntean, Muresan, Crisan, Varga, Puti, Lupo, Vascan, Belcin, Ulmeanu, Edvan. Au mai evoluat: Gabor – Pop, Schnellenperger, Sime, Ciorcas, Petcut, Villand, Svarzkopf, Danila, Cotut si Gavrilescu.

Antrenori: Dacian Nastai (principal), Vasile Pasca (secund).

George Cotut, dat definitiv la FC Silvania

CSM Targoviste a fost de acord sa-l cedeze definitiv pe jibouanul George Cotut echipei FC Silvania, insa clubul dambovitean a cerut 50 la suta dintr-un viitor transfer

Atacantul jibouan George Cotut a ales in cele din urma FC Silvania Simleu-Silvaniei, desi de serviciile sale pareau interesati si cei de la FC Zalau. Diferenta era ca cei de la Zalau il doreau doar sub forma de imprumut si fara nicio pretentie in afara de salariul lunar, iar FC Silvania a fost dispusa sa-l ia definitiv de la CSM Targoviste. Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, s-a intalnit ieri, la sediul FRF, cu oficialii damboviteni, discutand cu acestia despre transferul lui Cotut. In cele din urma, conducerea echipei din Targoviste a fost dispusa sa-l cedeze definitiv pe jucator, insa doar cu conditia ca, clubul simleuan sa-i dea 50 la suta din viitorul transfer.

Leave a Comment