HC Zalau incepe partea a doua a pregatirilor

HC Zalau incepe partea a doua a pregatirilor

Revenite sambata din cantonamentul de la Constanta, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici vor incepe de azi, la Zalau, partea a doua a pregatirilor

Dupa zece zile de pregatiri intense la malul marii, HC Zalau a revenit sambata in orasul de la poalele Mesesului, iar de azi, va relua pregatirile pe plan local. Managerul echipei zalauane, Gheorghe Tadici s-a declarat multumit de modul in care s-au pregatit elevele sale, chiar daca au fost zile in care Holhos si compania aveau programate trei sedinte de pregatire. Apreciez efortul pe care l-au depus fetele, fiindca s-au incadrat bine in parametri pregatirilor. Este important ca nu au existat accidentari care sa le scoata din circuitul pregatirilor si este bine ca am avut la dispozitie tot lotul, cu exceptia Ailincai, care se afla la lotul national de tineret, a afirmat Tadici. Majoritatea antrenamentelor s-au desfasurat pe plaja, insa au avut loc si cateva sedinte de pregatire in sala. Au existat doua zile in care handbalistele zalauance au efectuat un singur antrenament, insa celelalte opt zile au fost cu cate doua, chiar trei antrenamente. De azi, gruparea zalauana va continua pregatirea pe plan local, urmand sa efectueze atat antrenamente fizice (la Stadionul Municipal si pe Meses), cat si antrenamente tehnico-tactice (la Sala Sporturilor), care vor include si cateva sedinte in sala de forta. Perioada de pregatire mixta va fi finalizata cu un turneu de verificare, ce va avea loc in perioada 7 – 8 august si la care vor mai participa: Tomis Constanta, U Jolidon Cluj, HCM Roman si CSM Cetate Deva. Pana la turneu, gruparea zalauna va mai sustine doua partide de verificare in compania echipei Tomis Constanta, formatia de la malul marii urmand sa efectueze incepand de maine un stagiu de pregatire de zece zile la Zalau. Este o chestie de reciprocitate. Ei ne-au asigurat zece zile de cazare la Constanta, iar noi le asiguram la Zalau. Ne-ar fi costat mai mult daca am fi ales o alta locatie, este de parere Tadici.

Referitor la lot, Gheorghe Tadici a precizat ca exista posibilitatea ca pana la inceperea noului sezon sa mai apara cateva modificari. Una dintre handbalistele asteptate in continuare la Zalau este jucatoarea Oltchimului, Adriana Tacalie. Daca Oltchimul renunta la ea pana la inceperea campionatului, ma intereseaza, daca nu mergem inainte cu ce avem. Sa mai spunem ca fostul antrenor al echipei Tomis Constanta si fostul secund al echipei nationale de senioare, Dumitru Musi, va antrena incepand din sezonul urmator CSM Cetate Deva. Imi pare rau pentru el, insa atat realtia mea cu clubul din Constanta, cat si relatia cu Musi va fi aceasi in continuare, a spus Gheorghe Tadici. Va reamintim ca in prima etapa din sezonul 2009 – 2010 a Ligii Nationale de handbal feminin, care este programata in data de 5 septembrie, HC Zalau va primi vizita noii promovate, Universitatea Resita.

Alte articole

Leave a Comment