CSM Zalău s-a întors cu două medalii de la Cupa României

Peste 130 de pugilişti s-au adunat săptămâna trecută la Târgu Jiu pentru ediţia din acest an a Cupei României rezervată cadeţilor, eveniment la care a participat şi o delegaţie a Clubului Sportiv Municipal Zalău condusă de antrenorul Adrian Popuţea.
Cristea Răzvan, Terec Cristian, Mario Pop, Cristian Balint şi Sergiu Todoran sunt sportivii care au reprezentat Zalăul la această competiţie, printre ei fiind şi pugilişti de la secţia din Şimleu Silvaniei.
Cu toate că antrenorul Popuţea spera ca Terec să domine categoria 56 de kilograme, acesta a fost învins încă din primul meci. Şi Mario Pop a pierdut, cu toate că a întâlnit un sportiv din Jucu, pe care-l învinsese cu o săptămână înainte, la gala amicală de la Zalău.
Cristian Balint a reuşit un meci foarte bun, câştigând detaştat în faţa unui pugilist din Baia Mare. Răzvan Cristea a obţinut o victorie la puncte, calificându-se apoi în finala competiţiei după ce a dispus în semifinale de un pugilist din Drobeta Turnu Severin.
Cristian Balin a pierdut în semifinale, cu toate că antrenorul Popuţea s-a arătat mulţumit de prestaţia elevului său.
CSM Zalău s-a întors cu două medalii de la această competiţie în urma rezultatelor înregistrate: argint obţinut de Răzvan Cristea şi bronz cucerit de Cristian Balint.
„Ambii sunt sportivi născuţi în 2006 şi mai au un an la cadeţi. Sper ca ambii să devină campioni naţionali în 2020. Obiectivului clubului a fost îndeplinit. Avem sportivi de persepectivă, care promit. Cu multă muncă şi seriozitate, cred că rezultatele nu vor întârzia să apară în viitor”, a declarat Adrian Popuţea.
M. M.

Leave a Comment