Sălăjeni bănuiți de furt, prinși de polițiști

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat, luni, 15 iulie a.c., un tânăr de 19 ani, din municipiul Zalău, bănuit de comiterea unui furt de telefon mobil din vestiarul unui club sportiv, faptă care a avut loc în 2 iulie a.c.. în municipiul Zalău.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Şimleu Silvaniei au identificat autorul într-un dosarul penal, faptă comisă în luna mai 2019, în Şimleu Silvaniei, privind furtul unui telefon mobil. Este vorba despre un adolescent de 15 ani, din localitate. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează a fi restituit părţii vătămate.

În același context, verificările  efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Letca, în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de furt calificat au dus, luni, 15 iulie a.c.,la identificarea unui tânăr de 22 de ani, din comuna Letca, care în 15 mai a.c. a sustras dintr-o locuinţă, de pe raza comunei, suma de 1.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

Nu în ultimul rând, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj fac cunoscut că joi după-amiază au fost sesizați prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr, despre faptul că o femeie a sustras o sumă de bani de la un bărbat, din buzunarul de la cămaşă. Poliţiştii din cadrul Biroul de Ordine Publică au identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o adolescentă de 16 ani, din  comuna Dragu. Prejudiciul, în valoare de 210 lei, a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Polţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a acestora.

Alte articole

Leave a Comment