Sălăjenii sunt așteptați în armată. Au loc angajări masive

Ministerul Apărării Naționale, prin Regimentul 69 Artilerie „Silvania” din Șimleu Silvaniei, scoate la concurs 36 de posturi de soldat, gradat profesionist în activitate pentru garnizoana șimleuană. Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să aibă cetățenie română, domiciliul stabil în țara noastră, cel mult 18 ani împliniți, la data începerii programului de instrucție și cel mult 45 de ani la data finalizării programului de instrucție, să fie absolvenți a minim 10 clase, să dețină permis de conducere pentru categoriile B și C, pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii militare. În cazul specialităților militare, candidații trebuie să fie absolvenți de școli postliceale în domeniul sanitar. Sunt scoase la concurs un loc la arma infanterie, specialitatea pistolar (pușcaș lunetist); patru locuri arma artilerie și rachete, specialitatea artilerist la aruncătorul de proiectile reactive; 25 de locuri pentru arma auto, specialitatea șofer (permis de conducere categoria B, C); un loc în specialitatea reparator blindate, automobile şi tractoare; două locuri pentru arma medicină militară, specialitatea sanitar; două locuri la arma intendență, specialitatea bucătar și un loc pentru arma pompieri, specialitatea servant pompier. Dosarele de concurs trebuie depuse în perioada 12 februarie – 1 martie, la sediul Regimentului 69 Artilerie „Silvania” din Șimleu Silvaniei. Mai multe detalii puteți afla de la sediul unității militare șimleuane.

2 Thoughts to “Sălăjenii sunt așteptați în armată. Au loc angajări masive”

  1. […] Ministerul Apărării Naționale, prin Regimentul 69 Artilerie „Silvania” din Șimleu Silvaniei, scoate la concurs 36 de posturi de soldat, gradat profesionist în activitate pentru garnizoana șimleuană. Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să aibă cetățenie română, domiciliul stabil în țara noastră, cel mult 18 ani împliniți, la data începerii programului de instrucție și cel mult 45 de ani la data finalizării programului de instrucție, să fie absolvenți a minim 10 clase, să dețină permis de conducere pentru categoriile B și C, pentru specialitățile militare care necesită conducerea… Citeste mai mult […]

  2. Dorel

    Reactivatii pe Ciucă, ciolacu, Orbán, Băsescu, , Cioloș, , dancila,, Iohanis, et compania! Sunt primii care ar fugi in cazul unui conflict armat!!!

Leave a Comment