Zvonoteca

# S-a rupt dragostea dintre politicienii locali. Sătui să se iubească forțat, partenerii au băgat divorț și caută iubiri noi, o dragoste care să le asigure o putere și mai mare. Vorba aia, dragostea trece prin stomac, dar și prin jeb. Și mai acuzăm prostituatele că oferă dragoste fizică pe bani? Păi nu sunt mai răi politicienii? Ăștia se iubesc forțat pentru bani, putere, posturi și influență.

# Se plâng primăriile că nu au bani, dar primarii își fac apariția în trafic în niște frumuseți de mașini noi de zici că acum pornesc în drumeții montane. Lasă primăria, să fie mașina faină, să vadă colegul din județul vecin în ce fain motor merem noi să-l vizităm. Nelcoșagul e mare în Sălaj, nu mai ai loc de bemveuri, volfsvaghenuri, audiuri și merțanie de tătă frumusețea. Batăr motoare să hie, că de cărț nu avem nevoie.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # S-a rupt dragostea dintre politicienii locali. Sătui să se iubească forțat, partenerii au băgat divorț și caută iubiri noi, o dragoste care să le asigure o putere și mai mare. Vorba aia, dragostea trece prin stomac, dar și prin jeb. Și mai acuzăm prostituatele că oferă dragoste fizică pe bani? Păi nu sunt mai răi politicienii? Ăștia se iubesc forțat pentru bani, putere, posturi și influență. # Se plâng primăriile că nu au bani, dar primarii își fac apariția în trafic în niște frumuseți de mașini noi de zici… Citeste mai mult […]

  2. adi

    Zvonarasule,de ce discriminezi Skoda? Oricum,dupa aparitia mult mediatizatului Duster nou,probabil ca va fi masina anului.Electoral.Daca vitorul presedinte al Romaniei l-a adoptat ca si masina prezidentiala,iti dai seama ce schimbari auto vor fi la primaria Zalaului ?

Leave a Comment