Planuri de viitor ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalau

Planuri de viitor ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalau

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau a organizat in cursul zilei de 29 martie adunarea tuturor membrilor sai, pentru a se aduce la cunostinta masurile care vor fi intreprinse de Consiliul director pentru imbunatatirea activitatii in anul 2007.

Anul 2007 debuteaza si pentru Romania ca un an care, dupa aprecierile clasei politice, si probabil si a unei insemnate parti ale populatiei, an de referinta in istoria antebelica, postbelica si post revolutionara, aprecieri care, cu adevarat, vor avea un impact foarte serios asupra tuturor, dar mai cu seama asupra noastra, a pensionarilor, a spus Ioan Ivascau, presedintele CARP Zalau.

In cadrul intalnirii au fost facute si cateva propuneri din partea consiliului director al Carp Zalau. Astfel ca, in cursul acestui an se va acorda o atentie deosebita gospodaririi si intretinerii patrimoniului CARP – sediu, club si hotelul Trifoias, a bunurilor din dotare, asigurandu-se buna functionare a acestora. Totodata, se va incerca imbunatatirea colaborarii cu Primaria Municipiului Zalau, Biblioteca Judeteana Ionita Scipione Badescu, Directia Judeteana de Sport, care pot contribui la organizarea unor activitati cultural-sportive, specifice pensionarilor. Presedintele Carp Zalau a mai spus ca, tot in acest an, se vor organiza, in perioada de vara, excursii cu pensionarii in statiunile Felix, Boghis, Bizusa, precum si la obiectivele turistice din Marghita, Tusa si Bodia. In ceea ce priveste contributia pentru ajutoarele de deces, aceasta va fi mentinuta la suma de 1,2 lei lunar, insa, se vor majora cu 20 la suta ajutorul efectiv acordat, incepand cu perioada de vechime de 2 sau 4 ani.

In cursul anului viitor, cu ocazia implinirii a 50 de ani de la infiintarea CARP Zalau, se va desfasura un amplu program de activitati culturale, sportive si de agrement, care vor marca evenimentul.

La adunarea de ieri au mai participat Dumitru Bojan, directorul executiv al Casei Judetene de Pensii Salaj, Dana Pop, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica, Onorica Abrudanu, viceprimarul municipiului Zalau si Ilie Gorgan, presedintele Clubului Pensionarilor.

Leave a Comment