Miresme de gunoaie bantuie strada 22 Decembrie 1989

Miresme de gunoaie bantuie strada 22 Decembrie 1989

Pe baza unei informatii primite la redactie, am aflat ca pe strada 22 Decembrie 1989 (fosta Crasnei) cosurile stradale nu au mai fost golite de aproximativ 3-4 saptamani. Ajunsa la locul cu pricina, am constatat cu stupoare ca, intr-adevar, cosurile de gunoi sunt pline ochi si locuitorii de pe acea strada sunt indignati ca nimeni nu face nimic in aceasta privinta.

O explicatie logica nu am gasit, si ceea ce am vazut la fata locului m-a facut sa ma gandesc cum poate fi posibil asa ceva pe o strada care, totusi, este una din cele mai vechi artere circulate din municipiul Zalau. Stand de vorba cu locatarii din zona, majoritatea mi-au spus ca nu au vazut nici macar un angajat al Directiei Generale de Administrare a Domeniului Public (DGADP) de aproximativ 3 saptamani, care sa goleasca cosurile de gunoi.

Din dorinta de a afla cauza principala a chiulului de la golitul de cosuri stradale, l-am contactat telefonic pe directorul tehnic din cadrul DGADP Zalau, Virgil Nicora. Intrebandu-l cum este posibil asa ceva, directorul a afirmat: Cosurile din zona respectiva sunt golite de 2 ori pe saptamana de angajatii nostri. Avem o echipa de 15 persoane care salubrizeaza seara de seara toate arterele mai intens circulate din Zalau. O sa luam masurile care se cuvin chiar in aceasta seara.

De ce oare in majoritatea cazurilor nu se face nimic, doar daca in tablou apar si reprezentantii presei?

Leave a Comment