Florian But asigură interimatul la conducerea Casei Judeţene de Pensii Sălaj

De aproximativ trei luni, de la pensionarea lui Filonaş Chiş – fostul director al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj, şefia instituţiei precizate este asigurată de directorul adjunct Florian But. Şi asta până la organizarea unui concurs de către Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Funcţia de conducere la CJP Sălaj i-a revenit lui Florian But, în baza unui ordin emis de preşedintele CNPP, în cursul lunii noiembrie 2015, prin care acesta a fost împuternicit să preia şi atribuţiile directorului executiv, pe lângă cele de director adjunct. Experienţa lui Florian But în domeniul „ pensii” nu este una de trecut cu vederea, fiind de altfel şi persoană abilitată să ocupe o astfel de funcţie. Directorul interimar a absolvit în anul 1995 Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Univesităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca. Este masterand în Ştiinţe Administrative şi a absolvit studii postuniversitare în „Informatică” tot în cadrul aceleiaşi universităţi – UBB Cluj-Napoca. Timp de aproximativ doi ani, în perioada 1995-1997, a fost profesor la catedara de „Informatică” din cadrul Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, după care în perioada noiembrie1999- decembrie 2001 a deţinut funcţia de şef „Serviciu Dezvlotare Sistem” în cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică (DJS) Sălaj. Începând cu luna decembrie a anului 2001 este angajat al CJP Sălaj, deţinând, pe rând, funcţii de conducere în cadrul mai multor compartimente. Fără doar şi poate, experienţa în domeniu îi va putea asigura, chiar şi după organizarea unui concurs, scaunul de director executiv la CJP Sălaj. Şi asta dacă totul va decurge în condiţii normale fără a fi prioritare „simpatiile” politice aşa cum se întâmplă în majoritatea instituţiilor publice.

Alte articole

One Thought to “Florian But asigură interimatul la conducerea Casei Judeţene de Pensii Sălaj”

  1. Bag de seama ca-i articol platit

    ca prea-i canta osanale ziareza in finalul articolului, adicatelea „fără doar şi poate, experienţa în domeniu îi va putea asigura, chiar şi după organizarea unui concurs, scaunul de director executiv la CJP Sălaj”.
    Atunci da-l incolo de concurs…

Leave a Comment