Cum poți cumpăra Bitcoin sau Altcoins sigur si rapid?

În acest moment există o multitudine cryptomonede cu potențial pe piață. Noi cryptomonede apar în fiecare zi, pe măsură ce altele mai slabe își pierd favoarea și se retrag. Din ce în ce mai mulți investitori, intreprinderi sau chiar guverne se angajează în tranzacționarea și stocarea cryptomonedelor. În septembrie, BTC deținea peste 70% din capitalizarea totală a pieței tuturor criptomonedelor. De asemenea. monedele alternative, sau „altcoins” sunt încă o parte diversă și activă a pieței criptomonedelor, care merită să fie exploatate. Întrebarea este: Cum poti cumpara Bitcoin sau altcoinuri sigur si rapid?

Platforma de tranzacționare – cel mai important aspect de luat în calcul atunci când cumperi Bitcoin sau alte altcoinuri este alegerea unei platformei de tranzacționare potrivite. Dacă te întrebi cum alegi platforma de tranzacționare potrivită pentru tine, răspunsul este simplu: o platformă de tranzacționare bună oferă analiza pieței, acces la știri și informații despre piață, preț și strategiile de tranzactionare optime. După alegerea unei platforme de tranzacționare, trebuie să stabiliți ce vreți să cumpărați. Aici aveți o serie de opțiuni:

Bitcoin – Este cea mai stabilă monedă digitală. Ar trebui gândită într-un mod similar cu o investiție pe termen lung în acțiuni, nu ca pe venit fix. De interes în zilele noastre, Bitcoin este considerată o monedă care poate combate inflația. Ca marfă, Bitcoin este cea mai bine reglementată criptomonedă și cea mai puțin riscantă dintre acestea, deoarece protocoalele Bitcoin limitează riscurile.

Altcoinuri – O parte din ceea ce face ca anumite altcoinuri să fie valoroase este funcția pe care o oferă dincolo de BTC. Piața continuă să experimenteze cu diferite tipuri de altcoins. Iată câteva dintre monedele alternative populare în funcție de capitalizarea pieței.

Litecoin (LTC) – cunoscut ca argintul cu aurul Bitcoin, LTC este o versiune actualizată a BTC. LTC are o viteză mai mare de procesare a blocurilor, de patru ori mai mare decât oferta BTC și un alt algoritm de hashing numit Scrypt.

Ethereum (ETH) – este un cripto foarte diferit de BTC sau LTC. Ethereum este o tehnologie registru pe care utilizatorii pot construi programe (DApps) și contracte inteligente. La fel ca LTC, are, de asemenea, o aprovizionare mai mare și o viteză mai mare de procesare a blocurilor.

Ripple (XRP) – este cunoscut în primul rând ca o rețea de plată digitală care găzduiește o criptomonedă. Rețeaua este utilizată pentru transferuri internaționale de bani. XRP nu este extras și utilizează un mecanism de consens diferit față de cripto-urile tradiționale precum BTC.

Dogecoin (DOGE) – este una dintre primele monede de tip altcoin, fiind creat ca un sistem de plată rapid și instant bazat pe blockchainul Litecoin. Proiectul a fost creat ca o alternativă directă și ușor de utilizat a Litecoinului, care este în sine o alternativă a Bitcoinului. Moneda a avut milioane de utilizatori încă din prima luna, în care multe persoane au cumpărat Dogecoin, însă a crescut în popularitate atunci când Elon Musk a început sa se asocieze cu faimoasa cryptomonedă.

One Thought to “Cum poți cumpăra Bitcoin sau Altcoins sigur si rapid?”

  1. […] În acest moment există o multitudine cryptomonede cu potențial pe piață. Noi cryptomonede apar în fiecare zi, pe măsură ce altele mai slabe își pierd favoarea și se retrag. Din ce în ce mai mulți investitori, intreprinderi sau chiar guverne se angajează în tranzacționarea și stocarea cryptomonedelor. În septembrie, BTC deținea peste 70% din capitalizarea totală a pieței tuturor criptomonedelor. De asemenea. monedele alternative, sau „altcoins” sunt încă o parte diversă și activă a pieței criptomonedelor, care merită să fie exploatate. Întrebarea este: Cum poti cumpara Bitcoin sau altcoinuri sigur…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.