Deputatul Iuliu Nosa, confirmat cu Coronavirus

Iuliu Nosa, deputat al Partidului Social Democrat – filiala Sălaj, a fost confirmat cu Coronavirus. Reamintim că Nosa a fost primar al municipiului Zalău și se află la ultimul mandat de deputat.
M.S.

9 Thoughts to “Deputatul Iuliu Nosa, confirmat cu Coronavirus”

 1. Silviu

  Inca un ticalos care si-a batut joc de salajeni!

 2. Anonim

  Ii datoram saracia, subdezvoltarea si mizeria! Ii calca pe urme senatorul melcilor, care iar cerseste voturi dupa care 4 ani dispare, Vasile Lungu. Lebenitarul aud ca merge la Dambovita. Samd. O comunitate care isi alege prosti si incompetenti, isi merita soarta de cel mai prapadit judet dintre toate! O adunatura de lepre, toti!

  1. Anonim

   Domnul Lungu a rămas celebru pentru gestul de a merge în cârje la moțiunea în care a picat guvernul Dăncilă. Din păcate, nimeni nu știe dacă în 4 ani de mandat a mai făcut ceva. Probabil nici el nu își da seama ca trebuia sa facă ceva pt cei ce l-au ales. Fiind ales cu 2000 de voturi, i-a considerat cantitate neglijabilă.
   Cert este ca problemele judetului nu le-a cunoscut, probabil pentru ca nu l-a interesat așa ceva. Sălajul e prea mărunt pentru dânsul.

 3. Anonim

  Ai perfecta dreptate 21:57!!! Niște nemernici și niște ticăloși care nu au făcut nimic ptr acest județ și ptr aceasta tara!!!

 4. Anonim

  Sunt perfect dezacord cu cei de mai sus, dar cu o singura excepție care oricât de”orbi”am fi nu putem sa nu o vedem: Bode, care prin deblocarea și semnarea contractelor de execuție tronsoanele de autostrada din județul nostru și nu numai a demonstrat ca se poate dacă vrei sa faci ceva și pentru oameni.

 5. Anonim

  Nu-i aduceți osanale și laude lui Böde!!! Și asta ii un nemernic și un ticălos!!! Ia gândiți-va: nu a mai fost ministrul transporturilor in guvernarea de trista amintire a porcului de Băsescu? Și ce dracu a făcut ptr județ și ptr aceasta tara!!! Nimic!!! Ca de altfel un altt tâmpit: Cioloș!!!

 6. Anonim

  10.25 ciolos ce a facut ?A ajutat psd sa vina la guvernare si a sustinut alegerea primarilor intr-un singur tur ce o tot dam la intors despre Bode ? toata stima important este ca acum face ceva si la unii le este ciuda (or fii psd-isti,proponta ,udmr-isti ?) oricum sintem un popor de tembeii daca face de ce face daca nu face de ce nu face,daca fura sa imi dea si mie si uite asa trec anii si noi poporu raminem prosti si tembei in continuare

 7. Anonim

  Dacă erai deștept emigrați!!! Și ii dădeai dracului pe toți!!! Și conducători și popor

 8. Anonim

  Dar taurul-ginere este bine? in concediu de paternitate/

Leave a Comment