Zilele Zalăului, pe pietonala din centrul orașului

Prilej de bucurie pentru zălăuani, Primăria Zalău a aprobat organizarea unei noi ediții a Zilelor municipiului, la finalul lunii iulie. Legat de suma pe care autoritățile locale o alocă pentru organizarea acestui eveniment, purtătorul de cuvânt al instituției ne-a comunicat că este vorba despre 382 mii lei, în conformitate cu hotărârea Consiliului Local nr. 44 din 8 februarie prin care s-a aprobat bugetul general al Primăriei Zalău pentru acest an. În această sumă este cuprins și bugetul necesar pentru felicitarea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie. Încă nu se cunoaște dacă municipalitatea va apela la o firmă privată pentru a gestiona evenimentul și a se ocupa de programul artistic. În acest moment se face o analiză în acest sens, o hotărâre urmând să se ia cât de curând. Zilele Zalăului vor avea loc pe noua stradă pietonală din inima orașului și în Piața 1 Decembrie 1918.

3 Thoughts to “Zilele Zalăului, pe pietonala din centrul orașului”

  1. Raluca

    Cântec, joc , veselie si dezmăț!!!! Ura!!!! Dar sa nu uitați cu cine votați!!!

    1. Anonim

      Buna afacere.Sa vezi cum se schimba dalele dupa fiecare editie! Fosta marmura din piata prefecturii (sic) suporta multe mizerii.Amintiti-va petele de ulei de la prajeli.Insa dalele vor arata groaznic dupa ospat.Pacat. Prcarea primariei ar fi mai buna pentru asta.

  2. […] Prilej de bucurie pentru zălăuani, Primăria Zalău a aprobat organizarea unei noi ediții a Zilelor municipiului, la finalul lunii iulie. Legat de suma pe care autoritățile locale o alocă pentru organizarea acestui eveniment, purtătorul de cuvânt al instituției ne-a comunicat că este vorba despre 382 mii lei, în conformitate cu hotărârea Consiliului Local nr. 44 din 8 februarie prin care s-a aprobat bugetul general al Primăriei Zalău pentru acest an. În această sumă este cuprins și bugetul necesar pentru felicitarea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie. Încă nu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment