Profesorul Mirel Matyas preia conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj

După plecarea profesorului Gheorghe Bancea de la conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj, acesta ocupând în prezent funcția de subprefect, au fost făcute numeroase supoziții legate de cine va fi înlocuitor. Desigur, mai multe nume au fost trecute pe listă, unele fără nicio legătură cu activitatea de management care se impune în acest caz. Surse credibile din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj) spun că la conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj va veni profesorul de matematică Mirel Matyas, care predă la Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău (API Zalău). Acesta a ocupat în trecut funcția de inspector școlar și de director al liceului. Mirel Matyas este un profesor dedicat și implicat, fiind iubit de elevi pentru activitățile interesante și experimentele pe care le desfășoară la clasă. Conducerea ISJ Sălaj ne-a menționat că în data de 13 februarie au trimis o singură propunere la Ministerul Educației și acum așteaptă decizia de numire în funcție.

6 Thoughts to “Profesorul Mirel Matyas preia conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj”

 1. […] După plecarea profesorului Gheorghe Bancea de la conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj, acesta ocupând în prezent funcția de subprefect, au fost făcute numeroase supoziții legate de cine va fi înlocuitor. Desigur, mai multe nume au fost trecute pe listă, unele fără nicio legătură cu activitatea de management care se impune în acest caz. Surse credibile din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj) spun că la conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj va veni profesorul de matematică Mirel Matyas, care predă la Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău (API Zalău).… Citeste mai mult […]

 2. Rodica

  Ce mândru e el!!!

  1. Rodica Nițu

   Are si de ce,e un profesorsi un pedagog,deosebit. ! Sincer,este o mare paguba pentru elevi cand un asemenea profesor este luat de la catedra!

   1. Anonim

    Absolut de acord cu d-voastră, dna profesoara.

 3. Ovidiu

  Rodica stai liniștita! E temporar in funcția respectiva! Ii pus politic si cum politica e o c…. zilele pui sunt numărate acolo!!!

 4. Dorin

  Nu e deloc mandru, mai degraba prea modest. Din pacate, Mirel nu va ramane in acesta functie mult timp, el dorindu-si liniste, nu tiganie!

Leave a Comment