Tânăr accidentat grav în Zalău

Un accident de circulaţie, soldat cu rănirea gravă a unui tânăr, a avut loc sâmbătă, 8 noiembrie, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 8,20, în zona Perla, potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea. „Andrei T. de 27 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe bulevard, l-a accidentat grav pe Gheorghe P. de 32 de ani, ce traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a declarat reprezentantul IPJ Sălaj. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele şoferului zălăuan, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

One Thought to “Tânăr accidentat grav în Zalău”

  1. Oni

    Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email:
    ion_tofan01@yahoo.co.uk

Leave a Comment