A început programul „O săptămână la munte”

Sălăjenii care vor să iasă din cotidian pentru a petrece un sejur de relaxare în zonele montane, la preţ avantajos, pot să beneficieze de programul „O săptămână la munte”.
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat la începutul lunii noiembrie programul “O săptămână la munte” care se derulează până pe 19 decembrie 2014. Tarifele pentru un loc, care includ cinci nopţi de cazare, fără servicii de masă, pornesc de la 161 lei de sejur/persoană la hotel, vilă sau cabană de două stele, 258 de lei de sejur la hotel, vilă sau hotel de trei stele şi ajung până la 368 de lei pentru un sejur la hotel sau vilă de patru stele. Începând din acest an, programul „O săptămână la munte” include şi facilităţi pentru familiile care au copii în vârstă de până la maximum şapte ani. Mai exact, familiile care inteţionează să petreacă o săptămână de relaxare prin intermediul programului amintit, nu vor mai plăti cazarea pentru micuţi. Aceştia din urmă vor beneficia de gratuitate. Staţiunile montane disponibile prin acest program sunt: Predeal, Sinaia, Braşov, Băile Herculane, Moieciu de Sus, Poiana Braşov şi Poiana Ţapului. Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul agenţiilor de turism participante la acest program, agenţii care pot fi contactate pe site-ul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). Sistemul de vânzare a programului “O săptămână la munte” este primul venit, primul servit.

3 Thoughts to “A început programul „O săptămână la munte””

  1. eva

    Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:evakiss1956@gmail.com

  2. Oni

    Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email:
    ion_tofan01@yahoo.co.uk

Leave a Comment