Se clatină scaunul ginerului primarului Ciunt. Funcţia de adjunct al Poliţiei sălăjene, scoasă la concurs

La doar câteva zile după ce a scos la concurs postul de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Poliţia Română a anunţat organizarea unui concurs şi pentru funcţia de adjunct, ocupată în prezent, prin împuternicire, de către Călin Rolnic.

Pentru a se putea înscrie în cursă, candidaţii trebuie să fie ofiţeri de poliţie şi să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, printre care să fi absolvit o facultate, să aibă cel puţin gradul de inspector principal de poliție, minim 7 ani vechime în muncă, din care 5 în structuri de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională, cel puţin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, cel puţin 3 ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI şi să fi obţinut calificativul de cel puţin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Aspiranţii la acest fotoliu îşi pot depune dosarele până în 17 octombrie, concursul urmând să se desfăşoare la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în 14 noiembrie.
Reamintim că funcţia de adjunct al IPJ Sălaj a devenit vacată în septembrie 2017, după pensionarea împuternicitului pe post Gabrielei Danciu. Scaunul a rămas neocupat până în 24 mai 2018, când a fost împuternicit Călin Rolnic, un tânăr 28 de ani cu o experienţă de doar 9 zile în cadrul IPJ Sălaj, pe atunci logodnicul fiicei primarului Ionel Ciunt, în prezent ginere al edilul Zalăului.

Alte articole

7 Thoughts to “Se clatină scaunul ginerului primarului Ciunt. Funcţia de adjunct al Poliţiei sălăjene, scoasă la concurs”

 1. Se cam sterg commenturile, care nu convin baronilor PSD

  Scaunul „nurorii” lui Ciunt se clatina, doar pentru a se cocota mai sus, ca „lider maximo” al celor care lovesc cu masina nevinovati in trafic, ca apoi sa-i amendeze.

 2. Anonim

  de vina sunt politicienii !!
  ei fac legile care permit aceste derapaje !
  cum masa poti sa te pensionezi la 50 de ani , cu pensit cat 5 salarii si dupa aceea sa-ti cauti alt post „caldut” la stat !?!!
  un politest se formeaza in ani de zile si nu in 9 zile !
  dar cum in politica apar tot felul de „reprezenatnti ai poporului” prosti, corupti, excroci, etc si care ajung sa ne conduca, asa se intampla mai nou si in politie
  dar sa stam linistiti, urmeaza MAGISTRATII !! si aici se vor face mari schimbari, gandite de politicieni corupti, hoti, prosti, needucati in principal

 3. si ce il recomanda?

  vocea, talentul si hartia cu Balcescu !
  cat de cunoscuta ne este aceasta vorba , din pacate ! a ramas la fel de actuala !
  prost sa fi, noroc ca esti ginere la cine trebuie !

 4. Intreb retoric

  La ce mama-masii am mai facut o revolutie (ba unii au suferit atunci), daca am ajuns mult mai rau (marea majoritate) decat inainte?! Pe vremea aia era asa-numita Lege 18 (a veniturilor ilicite). Cum te gasea cu bani pe care nu puteai sa-i justifici, cum infundai puscaria. Acum e raiul hotilor.

 5. Anonim

  hoti, hoti, dar ia votat lumea

 6. Somesanul

  Ciunt a participat la mitingul PSD impotriva abuzurilor!!! Au dus cu forța asistații sociali să fie la număr! Cu ginerele și alte nereguli nu sunt abuzuri? Vai de noi, popor de cacat!

Leave a Comment