Bogdan Chiş, viitorul prim-procuror al Parchetului Sălaj

Procurorul Bogdan Chiş a câştigat concursul organizat de către Institutul Naţional al Magistraturii pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, la o diferenţă de doar trei sutimi de contracandidatul său, Sorin Flonta.
„Amândoi au fost foarte bine pregătiţi, dovadă că au luat peste 9,50. După interviu şi susţinerea proiectului, conducea Flonta cu 14 sutimi, pentru ca în urma testului scris, să preia conducerea Chiş. Oricare dintre ei ar fi câştigat concursul era o soluţie bună pentru continuarea activităţii”, a precizat actualul prim-procuror Crin Bologa.
Postul de şef al Parchetului Sălaj va fi preluat de către Bogdan Chiş de la 1 ianuarie 2019, când Bologa va ocupa prin delegare, pe 6 luni, postul de prim-procuror adjunct al Parchetului Sălaj, devenit vacant după ieşirea la pensie a Pompiliei Stana.
În vârstă de 40 de ani, Bogdan Chiş are grad de curte de apel şi, de-a lungul carierei sale, activat în Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj şi DNA – Serviciul Teritorial Timişoara.

3 Thoughts to “Bogdan Chiş, viitorul prim-procuror al Parchetului Sălaj”

  1. Anonim

    sa rezolve dosarul Septimiu Turcas

  2. Anonim

    Amandoi sunt procurori foarte competenti si cu calitati morale deosebite.

Leave a Comment