Modele populare de genți damă piele naturală și ecologică în 2022

Nimic nu elevează o ținută mai mult decât o geantă luxoasă, iar tendințele de top pentru genți damă piele din 2022 sunt setate să ofere oricărei ținute o nouă viață. Nici nu trebuie să aștepți până când vremea se încălzește. Multe dintre magazinele noastre preferate sunt deja aprovizionate cu cele mai noi modele de genți Guess, Michael Kors, Celine etc. Poți începe să le asortezi la ținutele tale.

O geantă de mână este un accesoriu cheie în orice garderobă, dar stilul pe care îl alegi depinde de nevoile pe care le ai. Dacă îți place să ai totul la îndemână, atunci o geantă tote este probabil stilul tău potrivit. Cauți ceva mai compact? O geanta crossbody este ideală în această situație. Vrei să investești în ceva de calitate? Vor costa mai mult pe termen scurt, dar cele mai bune genți damă piele sunt de obicei cele designer, care pot dura toată viața.

De la genți de petrecere strălucitoare până la siluete șic bucket, sezonul de modă din 2022 este plin de modele de genți damă piele pentru fiecare stil și ocazie. Materialul și textura sunt aspecte puse în valoare de către designeri în acest sezon, cu detalii metalice, franjuri sau piese croșetate. Dacă îți dorești ceva mai rafinat, aruncă o privire la colecțiile de genți Guess, Dior sau Marc Jacobs, care introduc modele structurate, cu linii armonioase și culori neutre.

  1. Geanta bucket

Unul din modelele populare de genți damă piele anul acesta este într-adevăr geanta bucket. Silueta clasică a făcut mai multe apariții pe podiumurile de modă și este pe cât de practică, pe atât de șic. În ciuda aspectului său mai compact, majoritatea genților de tip găleată sunt de fapt destul de încăpătoare în interior, făcându-le geanta perfectă de zi-noapte. Pentru o estetică mai  smart alegeți stilurile moderne, structurate ale lui Michael Kors, în nuanțe elegante, neutre sau modelele elegante și simple de genți Guess.

  1. Geanta de petrecere

Întrucât gențile de petrecere sunt destul de redundante în perioada de izolare, profităm de orice ocazie  pentru a scoate din dulap accesoriile speciale. Gențile glamour nu mai sunt doar pentru ținutele de ocazie. Acum este la modă să accesorizezi ținuta ta casual cu o geantă sclipitoare, cu detalii metalice, ștrasuri sau chiar pene. Aceasta va fi piesa de rezistență, care va atrage privirile asupra ta.

  1. Geanta tote

În cazul genților tote, cu cât este mai mare cu atât este mai șic. Dacă îți place să iei totul cu tine în geantă, atunci ai noroc acest sezon. Geanta tote supersize revine la modă, așa că vei putea ascunde toate obiectele esențiale, echipamentul de sală sau chiar o jachetă impermeabilă într-o singură geantă elegantă. Poți opta pentru modele clasice de genti dama piele ecologica sau naturala, precum cele matlasate, negre de la Chanel.

  1. Geanta moon

Un alt stil popular pe podiumuri au fost liniile curbe, în special modelele de semi-lună. Gențile moon sunt cu adevărat piese de rezistență în acest moment. Cool și modern, acest design inspirat din anii ’90 va adăuga un aer șic oricărei ținute. Liniile curate și exteriorul neted o fac o alegere ideală pentru minimaliștii dintre noi, mai ales dacă alegi la o paletă simplă de culori. Popularitatea stilului a făcut ca acesta să fie adoptat de majoritatea brand-urilor pentru colecțiile noi, deci poți alege genți Guess, Dior sau Calvin Klein.

  1. Geanta crossbody

Gențile crossbody sunt cele mai practice atunci când nu ai nevoie de multe lucruri, dar ai nevoie de o geantă pentru telefon și portofel. Sunt variate ca și design și pot fi genți damă de piele naturală sau sintetică, pot fi fabricate din material textil, denim sau chiar și din piele întoarsă sau PVC transparent. Pot avea o varietate de detalii și accesorii. Printre cele mai populare modele de genți crossbody sunt cele de la Michael Kors și cele de la Chanel, dar nu poți da greși nici cu genți Guess.

One Thought to “Modele populare de genți damă piele naturală și ecologică în 2022”

  1. Anonim

    „damă piele naturală”? Pe deasupra, și „ecologică”!

Leave a Comment