Sportul Şimleu a bifat al doilea transfer al iernii

Sportul Şimleu Silvaniei a efectuat un singur transfer până la reunirea lotului, programată în luna ianuarie, zălăuanul Alexandru Jula fiind singura achiziţie. La capitolul plecări au fost câteva nume importante de care Şimleul s-a despărţit în această iarnă, astfel că antrenorul Dacian Nastai a continuat să caute înlocuitori, în special pentru flancul stâng. Mihai Cohan a fost soluţia găsită de conducerea clubului, un jucător de 20 de ani ce a activat la SCM Zalău în sezonul trecut. Fotbalistul originar din Baia Mare a ajuns încă de săptămâna trecută sub comanda antrenorului Dacian Nastai, iar sâmbătă a evoluat în amicalul cu Unirea Ungheni, pierdut de şimleuani cu 1 – 3.

„Cunosc de mult timp jucătorul şi este genul de fotbalist de care avem nevoie. Din informaţiile pe care le-am primit, Cohan a avut evoluţii bune şi la SCM Zalău şi sunt convins că ne poate aduce un plus”, a afirmat antrenorul Dacian Nastai.

Sportul Şimleu se pregăteşte pe plan local în această perioadă, iar sâmbătă va susţine un nou meci de verificare, cu CSM Satu Mare, de la ora 12. Partida va avea loc la Baza Sportivă Dinamo din Satu Mare.

2 Thoughts to “Sportul Şimleu a bifat al doilea transfer al iernii”

  1. Anonim

    Gurzău, numai la zalau găsești jucatori?, ăia îs praf mă.

  2. […] Sportul Şimleu Silvaniei a efectuat un singur transfer până la reunirea lotului, programată în luna ianuarie, zălăuanul Alexandru Jula fiind singura achiziţie. La capitolul plecări au fost câteva nume importante de care Şimleul s-a despărţit în această iarnă, astfel că antrenorul Dacian Nastai a continuat să caute înlocuitori, în special pentru flancul stâng. Mihai Cohan a fost soluţia găsită de conducerea clubului, un jucător de 20 de ani ce a activat la SCM Zalău în sezonul trecut. Fotbalistul originar din Baia Mare a ajuns încă de săptămâna trecută sub comanda…  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment