Elevii şi preşcolarii – aşteptaţi să se înscrie la „Mândru Cântec Sălăjean”

Elevii şi preşcolarii pasionaţi de interpretarea folclorului autentic sălăjean sunt aşteptaţi să participe la Festivalul concurs judeţean de interpretare a cântecului popular – „Mândru Cântec Sălăjean”. Festivalul, aflat la cea de a VIII-a ediţie, se va desfăşura în perioada 22 – 24 mai la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj pe şase secţiuni şi anume: preşcolari şi clasa pregătitoare şolisti vocali; clasele I – IV şolisti vocali şi instrumentişti; clasele V – VIII solişti vocali; clasele IX – XII solişti vocali; clasele V – VIII solişti instrumentisti şi clasele IX – XII solişti instrumentişti.
Înscrierile la festival se vor realiza până în data de 21 mai la sediul instituţiei precizate, din municipiul Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, numărul 11, sau la adresele de e-mail caietesilvane@yahoo.com sau cristimoldovan78@yahoo.com.
Concursul pentru preşcolari şi clasa pregătitoare şi clasele I – IV va avea loc în sala „Dialoguri europene” de la CCAJ Sălaj vineri, 22 mai 2015, începând cu ora 10.
Potrivt organizatorilor, pentru celelalte secţiuni, preselecţia şi repetiţiile vor avea loc în sala menţionată vineri, 22 mai 2015, de la ora 17, împreună cu orchestra Ansamblului folcloric „Meseşul” al CCAJ Sălaj.
Concursul pentru aceste secţiuni se va desfăşura duminică, 24 mai, începând cu ora 14, în sala amintită de la instituţia de cultură.

Leave a Comment