Alte articole

4 Thoughts to “Calendar istoric al judeţului Sălaj: 5 februarie”

 1. Anonim

  Închisoarea de la Sighet era, întradevăr, comunistă când a murit Maniu dar, a fost construită de austro-ungari. Comunistii nu au construit închisori ci, le-au dărâmat și Zalăul e un exemplu. În Zalău comuniștii au dărâmat închisoarea care era lângă CNS și au construit un municipiu modern cu o puternică platformă industrială. Sfinxul din Bădăcin a murit la Sighet în demnitate , la o vârstă venerabilă. Soarta lui a fost pecetluită de judecătorii regelui care l-au aruncat în închisoare pe viață !

 2. Anonim

  ???? Deci comuniștii nu o avut de a face cu Maniu?

 3. Anonim

  Măi 13:30, ce-ai luat? Cum dracului să fie soarta lui IULIU MANIU pecetluită de ,judecătorii regelui,,???!!! Şi nu-i aşa – avea – oricum, o vârstă venerabilă…Mă cutremur! Dacă şi despre martiri vorbim ca la piaţă, ce dracului să aşteptăm de la tinerii care pot crede asemenea inepţii?

 4. Anonim

  Dumnezeu să-i dăruiască ceea ce n-a avut aici, pe pământul patriei, pe care a iubit-o atît de mult! Fie-i amintirea eternă. Multe anotimpuri vor trece, multe stînci se vor fărîma pînă se va mai naşte unul asemenea lui. De ASA CEVA este nevoie! Da, uite, dracul mă-ndeamnă să fac o comparaţie cu, de exemplu… Forţ…Brrrr, mă ia cu friguri.

Leave a Comment