Locuri de muncă 7.2.2024

*** Serviciul de Administrare a Domeniului Public Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual vacant de inspector de specialitate IA cu atribuţii de achiziţii publice în cadrul compartimentului resurse umane, juridic, achiziții publice și relații publice în data de 05.03.2024 ora 9.00. Relaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea concursului se pot obţine la sediul instituției, compartimentul resurse umane, salarizare, telefon 0260- 617776, interior 16, e-mail: sadpzalau@gmail.com, persoană de contact: Fazakas Anna Maria – Inspector de specialitate.

*** CENTO SERVICE angajează mecanic auto cu sau fără experienţă. Oferim calificare şi specializare în operaţiunile specifice, la locul de muncă. Veţi beneficia de grilă de salarizare motivantă precum şi navetă gratuită pentru cei din localităţile limitrofe Zalăului. Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0744400188.

*** SC DRUM INSERV SRL ZALĂU angajează următoarele categorii de personal: Ingineri cfdp; Ingineri cantităţi/devize; Muncitori calificaţi în domeniul construcţiilor: dulgheri, zidari, finisori, zugravi, instalatori, muncitori drumuri, muncitori necalificați; Deservenţi utilaje: buldoexcavator, excavator cu şenile, excavator pe roţi; Conducători auto profesionişti categoria C: autobasculante 8×4, Cife beton; Operatori, electromecanici staţie asfalt, staţie betoane; Mecanici auto, mecanici întreţinere; Electromecanic; Electrician auto; Se oferă salariu atractiv! Dacă vrei să contribui la dezvoltarea infrastructurii rutiere a judeţului Sălaj, te aşteptăm în echipa noastră! Relaţii suplimentare la numerele de telefon: 0260/661545, 0752122609 şi pe adresa de mail office@druminserv.ro. CV-urile le aşteptăm la sediul societăţii sau pe adresa de mail: office@druminserv.ro

*** CENTO TRANS angajează economist cu experienţă de minimum un an în domeniu. Vă rugăm să ne transmiteţi CV-urile la adresa: recrutari@cento.ro. Informaţii suplimentare la 0751 089 141.

2 Thoughts to “Locuri de muncă 7.2.2024”

  1. […] *** Serviciul de Administrare a Domeniului Public Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual vacant de inspector de specialitate IA cu atribuţii de achiziţii publice în cadrul compartimentului resurse umane, juridic, achiziții publice și relații publice în data de 05.03.2024 ora 9.00. Relaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea concursului se pot obţine la sediul instituției, compartimentul resurse umane, salarizare, telefon 0260- 617776, interior 16, e-mail: [email protected], persoană de contact: Fazakas Anna Maria – Inspector de specialitate. *** CENTO SERVICE angajează mecanic auto cu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment