Îngrăşământul Humeco

Sunteți în căutarea unui îngrășământ foliar, potrivit tuturor tipurilor de plante și nu știți care e alegerea potrivită?

Pentru asta, noi vă suntem alături în a vă îndrumă spre alegerea benefica culturii dumneavoastră.

În fruntea celor mai complexe îngrășăminte, se afla îngrășământul foliar Humeco.

Plantele au nevoie de un sol bogat în nutrienți, iar pentru o recoltă bogată folosirea îngrășământului este cheia.

Humeco este un amestec de acizi humici și fulvici îmbogățit cu microelemente, fiind un stimulator de creștere natural și ecologic.

Acesta se poate utiliza prin aplicare directă la sol sau foliar, la tratamentul semințelor și în combinație cu produse de protecție a plantelor.

Datorita formulării sale echilibrate, asigura un aport nutrițional stabil de la primele stadii de dezvoltare ale plantelor, până la maturitate.

Conținutul ridicat de carbon din Humeco, reprezintă o importanta sursă de energie și elemente minerale pentru organismele din sol care asigură activitatea microbiologica (alge, fermenți, bacterii, ciuperci, nematozi, micoze și protozoare).

Acizii humici conținuți de acest produs ajută în mod direct la îmbunătățirea germinației și la vigoarea plantelor, producând o respirație mai intensă.

Efectul produsului
Acesta stimulează creșterea și dezvoltarea rădăcinilor plantelor, stimulând creșterea rădăcinilor cu până la 50% mai mult, comparativ cu rădăcinile plantelor tratate.

Întărește metabolismul plantei, imediat după aplicare și intensifica fotosinteza în frunze.

Zaharurile sintetizate sunt transportate rapid în rădăcină și eliberate în rizosfera acesteia.

Are efect direct asupra membranei celulare a plantelor, moleculele de acid humic influențând permeabilitatea membranei celulare, rezultatul fiind intensificarea transportului electronic și a schimbului de minerale necesare în procesele metabolice.

Stimulează și intensifica producția de ARN (esențial pentru mai multe procese biologice care au loc în celulele plantelor – inclusiv intensificarea sintezei enzimelor și un conținut mai ridicat de proteine).

Atunci când este aplicat pe sol, reglează pH-ul acestuia pentru dezvoltarea culturilor vegetale.

Atunci când este aplicat preventiv, întărește sistemul imunitar al plantelor, ajutând planta să depășească cu succes perioadele secetoase și fazele de fitotoxicitate survenite că urmare a aplicării de erbicide și alte produse pentru protecția plantelor.

(P)

Leave a Comment