Zvonotecă

# Cu multe realizări fenomenale știu să se laude câțiva aleși. De alese nici nu mai vorbim. Unele se cred mai ceva decât fecioara între sfinți și luna între stele. Fără nici cel mai mic simț al ridicolului se afișează în spațiul virtual, în fel de fel de ținute, de parcă ziua de lucru ar prespune parade, nunți și petreceri. Cu cât e mai mică mintea, cu atât e mai mare îngâmfarea.

# Se spune că gestul contează. Cu o floare sau, după caz, cu un buchet, se pot câștiga simpatii mai ales când vine vorba de alegeri. Dacă ești mieros și oferi un fir de frezie cu zâmbetul pe buze, femeile, mai ales cele trecute de prima tinerețe, responsabile și cu spirit civic, nu te uită! Dacă la anu’ le mai dai încă o floare de ziua lor, un litru de ulei, o kilă de zahăr și le mărești penzia chiar și cu un leu, le-ai câștigat. Ideea de a da cu o mână și de a lua cu zece prinde la… lumea educată.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonotecă”

  1. […] # Cu multe realizări fenomenale știu să se laude câțiva aleși. De alese nici nu mai vorbim. Unele se cred mai ceva decât fecioara între sfinți și luna între stele. Fără nici cel mai mic simț al ridicolului se afișează în spațiul virtual, în fel de fel de ținute, de parcă ziua de lucru ar prespune parade, nunți și petreceri. Cu cât e mai mică mintea, cu atât e mai mare îngâmfarea. # Se spune că gestul contează. Cu o floare sau, după caz, cu un buchet, se pot câștiga… Citeste mai mult […]

Leave a Comment