Zvonoteca

# Spitalele clujene sunt pline cu sălăjeni. Nu ți-ai văzut o rudenie de cel puțin 10 ani. Ai toate șansele să o întâlnești pe holul vreunui spital clujean. Bine, să nu credeți că spitalele clujene arată mai bine ca cele de la noi. Și să te ferească Dumnezeu să ajungi la Oncologie, acolo pare că e nebunie.

# Supărată, o tanti s-a dus la magazinul din deal și a cerut lebeniță. Vânzătoarea a privit-o și i-a spus că nu este, că nu e sezon. Ninsă pe păr de atâta înțelepciune, cumpărătoarea a început să înjure, să strige. S-a calmat rapid când un bătrânel sprinten i-a promis o nuielușă groasă. Rapid s-a simțit lângă tejghea mirosul de alcool ieftin, mama ei de pufoaică.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Spitalele clujene sunt pline cu sălăjeni. Nu ți-ai văzut o rudenie de cel puțin 10 ani. Ai toate șansele să o întâlnești pe holul vreunui spital clujean. Bine, să nu credeți că spitalele clujene arată mai bine ca cele de la noi. Și să te ferească Dumnezeu să ajungi la Oncologie, acolo pare că e nebunie. # Supărată, o tanti s-a dus la magazinul din deal și a cerut lebeniță. Vânzătoarea a privit-o și i-a spus că nu este, că nu e sezon.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment