Zvonoteca

# Zice-se că rămân școlile fără secretare, că pleacă bietele femei din cauza salariului uriaș. Așa mare e salariul. Baiul e, se mai spune în zvonul ăsta idiot, că secretarele trebuie să facă uneori și pe contabilele. Aici e buba. Vorba aia, românul este și trebuie să se priceapă la toate.

# Pe șantierele patriei, unul maxim doi muncitori bagă din greu, iar restu’ simulează. De supervizare nici nu are rost să mai povestim. Mai mulți supervizori decât pălmași. Un șef la un lucrător, așa-i la noi. Puterea exemplului nu-i! Că de ar fi, nu s-ar mai povesti.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Zice-se că rămân școlile fără secretare, că pleacă bietele femei din cauza salariului uriaș. Așa mare e salariul. Baiul e, se mai spune în zvonul ăsta idiot, că secretarele trebuie să facă uneori și pe contabilele. Aici e buba. Vorba aia, românul este și trebuie să se priceapă la toate. # Pe șantierele patriei, unul maxim doi muncitori bagă din greu, iar restu’ simulează. De supervizare nici nu are rost să mai povestim. Mai mulți supervizori decât pălmași. Un șef la un lucrător,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment