Zvonotecă

# Un coordonator de serviciu dintr-o instituție publică s-ar fi rupt rău în gură la un chef, a băut omul până a început să arunce cu blide. Le-a aruncat, le-a scuipat, a râs, i s-au rupt nădragii în cur, dar de sticlă nu s-a lăsat. Baiul e că l-a luat nevasta în primire și mai că i-a scăpat niște palme „păstă tieptul scoptit” cu beutură. Măi-măi!

# A început școala. Mare a fost ieri supărarea unor părinți că domniile lor nu și-au putut etala Merțurile prin curtea școlii. Intrau cu ditamai vapoarele dacă le dădea cineva voie, se băgau cu ele în sala de clasă, să vadă… lumea că ei au, că ei pot, că lumea stă într-o mașină. Mama ei de mașină.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonotecă”

  1. […] # Un coordonator de serviciu dintr-o instituție publică s-ar fi rupt rău în gură la un chef, a băut omul până a început să arunce cu blide. Le-a aruncat, le-a scuipat, a râs, i s-au rupt nădragii în cur, dar de sticlă nu s-a lăsat. Baiul e că l-a luat nevasta în primire și mai că i-a scăpat niște palme „păstă tieptul scoptit” cu beutură. Măi-măi! # A început școala. Mare a fost ieri supărarea unor părinți că domniile lor nu și-au putut etala Merțurile prin curtea școlii.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment